Cadde Aslı Enver'den kızıyla ilk fotoğraf

Aslı Enver'den kızıyla ilk fotoğraf

09.07.2023 - 10:30 | Son Güncellenme:

'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran başarılı oyuncu Aslı Enver ile kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Enver, eşi ve kızı Elay ile birlikte verdiği pozları ilk kez paylaştı.

Aslı Enverden kızıyla ilk fotoğraf

Aslı Enver, geçtiğimiz kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Nikâhtan sonra Enver’in iki aylık hamile olduğu ortaya çıkmış; oyuncunun, rol alacağı diziyi hamileliği sebebiyle bırakmak zorunda kaldığı öğrenilmişti.

Haberin Devamı

"ÇOK YENİ BİR DÖNEM"

Hamile kaldığı için evlendiği iddia edilen oyuncu, bu sorularla alakalı, "Çok yeni bir dönem, çok konuşmak istemiyorum. Benim için de yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz daha rahat konuşabilirim o zaman. Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de çok erken olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Aslı Enverden kızıyla ilk fotoğraf

BEBEĞİ DÜNYAYA GELDİ

Son olarak başarılı oyuncu Aslı Enver ve Berkin Gökbudak çiftinden mutlu haber geldi. Çiftin 4 Temmuz'da dünyaya gelen kız bebeklerinin adı, Elay oldu.

Aslı Enverden kızıyla ilk fotoğraf

İŞTE ELAY BEBEK

Aslı Enver, eşi ve kızıyla birlikte verdiği pozları sosyal medya hesabından yayımladı. Ailesiye objektif karşısına geçen ünlü oyuncunun neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Aslı Enverden kızıyla ilk fotoğraf

Haberin Devamı

"BENİM GÜZEL AİLEM"

Aslı Enver, gönderisine, "Benim güzel ailem... 4 Temmuz 2023... Hayatımın en özel günü... Ziyarete gelen, arayan, mesaj gönderen herkese yürekten teşekkürler. Mutlu, huzurlu, bol kahkahalı büyütebilmek dileğiyle... Hoş geldin Eloş'um..." ifadelerini not düştü.

Aslı Enverden kızıyla ilk fotoğraf