Cadde Aslı Enver'den yeni hamilelik pozları

Aslı Enver'den yeni hamilelik pozları

07.06.2023 - 01:00 | Son Güncellenme:

İş insanı Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da nikah masasına oturan ve anne olmak için gün sayan Aslı Enver, karnı burnunda yeni karelerini yayınladı. Güzel oyuncunun hamilelik pozları takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Aslı Enverden yeni hamilelik pozları

'Hayat Bilgisi', 'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran Aslı Enver, meslektaşı Birkan Sokullu ile 2012'de evlenmiş ancak çift üç yılın ardından boşanmıştı. Şarkıcı Murat Boz ile birlikteliğiyle çok konuşulan,Aslı Enver, geçtiğimiz yıl da iş insanı Önder Öztarhan ile kısa süreli aşk yaşamıştı. 39 yaşındaki oyuncu, Berkin Gökbudak ile evde aile arasında kıyılan sade bir törenle hayatını birleştirmişti.

Haberin Devamı

HAMİLE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Nikâhtan sonra Enver’in iki aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Oyuncunun, çekimlerine başlayacağı diziyi, hamileliği sebebiyle bırakmak zorunda kaldığı öğrenilmişti.

Aslı Enverden yeni hamilelik pozları

"ÇOK YENİ BİR DÖNEM"

Hamile kaldığı için evlendiği iddia edilen oyuncu, bu sorularla alakalı, "Çok yeni bir dönem, çok konuşmak istemiyorum. Benim için de yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz daha rahat konuşabilirim o zaman. Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de çok erken olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Aslı Enverden yeni hamilelik pozları

KARNINI GÖSTERDİ

10 Mayıs'ta 39 yaşına basan ve bir kız bebek bekleyen oyuncu, yeni yaşını kutlamak için eşiyle yurt dışına çıkmıştı. Hamileliğin başından beri karnını gizleyen Aslı Enver, kural bozmuş ve doğum gününe özel Instagram’da yaptığı paylaşım ile ilk kez karnını göstermişti.

Haberin Devamı

Aslı Enverden yeni hamilelik pozları

KARNI BURNUNDA KARELERİNİ YAYINLADI

İlk bebeğine kavuşmak için gün sayan Aslı Enver, 6,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yeni karelerini takipçileriyle paylaştı. Pembe elbisesiyle objektif karşısına geçen güzel oyuncunun büyüyen karnı dikkatlerden kaçmadı. Enver'in paylaşımını takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.

Aslı Enverden yeni hamilelik pozları

TAKİPÇİLERİ YORUM YAĞMURUNA TUTTU

Ünlü oyuncuya takipçilerinden, ''Hamilelik yaramış'', ''Annelik sana çok yakışacak'', ''Şahane görünüyorsun'', ''Pembe seçim çok iyi olmuş'', ''Tam da kız çocuğu annesi'', ''Işıl ışıl parlıyorsun'', ''Maşallah çok güzelsin'' gibi övgüler yağdı.

Aslı Enverden yeni hamilelik pozları