Cadde Aslı Turanlı: Güzelliğin dezavantajları var

Aslı Turanlı: Güzelliğin dezavantajları var

19.03.2022 - 07:35 | Son Güncellenme:

Ekranlara tekrardan dönmeye hazırlanan Aslı Turanlı, önceki gün Etiler'de görüntülendi. "Güzelliğin dezavantajını yaşıyor musunuz?" sorusuna oyuncu, dikkat çeken bir yanıt verdi.

Aslı Turanlı: Güzelliğin dezavantajları var

 Aslı Turanlı, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. 28 yaşındaki güzel oyuncu, her zaman olduğu gibi şıklığıyla da dikkat çekti. Siyah kombiniyle göz kamaştıran oyuncu Turanlı, ayaküstü gazetecilerle sohbet etti.

Haberin Devamı

Yakın zamanda yeni bir televizyon programına başlayacağını belirten Turanlı, dizi projelerinde yer almamasıyla ilgili; "Yapımcılar genellikle erkek olunca onların istekleri farklı oluyor. Ben de onların isteklerini karşılamayınca maalesef tıkanıyor bazı şeyler. Burada genelleme yapmıyorum, çok iyi yapımcılar var. Onları tenzih ediyorum" diye konuştu.

Aslı Turanlı: Güzelliğin dezavantajları var

"GÜZEL GÖRDÜĞÜNÜZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"
"Güzelliğin dezavantajını yaşıyor musunuz?" sorusuna oyuncu, "Beni güzel gördüğünüz için öncelikle teşekkür ederim ama güzelliğin avantajları kadar dezavantajları da var maalesef" cevabını verdi. 

ESTETİK Mİ YAPTIRDI?
Aslı Turanlı, geçtiğimiz günlerde 101 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirmişti. Yüzündeki değişimle herkesi şaşkına çeviren 28 yaşındaki oyuncunun estetik operasyon geçirdiği iddia edilmişti. Adeta bambaşka biri olan Turanlı’nın; dudaklarını şişirttiği, çenesine dolgu yaptırdığı ve yuvarlak olan yüz hattını incelttiği görülmüştü.

Aslı Turanlı: Güzelliğin dezavantajları var

Haberin Devamı

Takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum alan Aslı Turanlı'nın sosyal medyada gündem olan paylaşımı...