Cadde Ata Demirer'den Acun Ilıcalı'ya gönderme!

Ata Demirer'den Acun Ilıcalı'ya gönderme!

14.04.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 8-19 Nisan tarihlerinde gerçekleşen 41. İstanbul Film Festivali’nin “Zeki Müren’de Bizi Görecek” sloganıyla önceki akşam düzenlenen partide Ata Demirer, Nükhet Duru, Gonca Vuslateri, Fatih Ürek, Umut Kurt, Serkan Keskin, Demek Evgar, Aslı İnandık, Selen Uçer, Nuri Harun Ateş gibi isimler sahneye çıktı. Zeki Müren’in unutulmaz şarkılarının seslendirildiği geceye Demirer damga vurdu. Ünlü komedyen, yapımcı ve tv8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'yı diline doladı.

Ata Demirerden Acun Ilıcalıya gönderme

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 8-19 Nisan tarihlerinde gerçekleşen 41. İstanbul Film Festivali’nin “Zeki Müren’de Bizi Görecek” sloganıyla önceki akşam Cahide Palazzo’da düzenlediği parti, birbirinden ünlü isimleri sahnede ağırladı.

Haberin Devamı

İKSV Partisi’nde Ata Demirer, Nükhet Duru, Gonca Vuslateri, Fatih Ürek, Umut Kurt, Serkan Keskin, Demek Evgar, Aslı İnandık, Selen Uçer, Nuri Harun Ateş gibi isimler sahneye çıktı. Zeki Müren’in unutulmaz şarkılarının seslendirildiği gecede, ünlü isimler performanslarıyla büyük alkış aldı.

Ata Demirerden Acun Ilıcalıya gönderme


TALİHSİZ KAZA
Demet Evgar ve Serkan Keskin, Zeki Müren Gecesi’nde aynı sahneyi paylaştı. İkili, gecenin açılış konserini Zeki Müren’in ‘Muhtacım’ şarkısı ile yaptı. Sahnedeki uyumlu halleriyle izleyenleri eğlendiren ikili, büyük beğeni topladı. Serkan Keskin, bir ara 4 aylık hamile olan Demet Evgar’ı karnında öptü. Sargılı koluyla dikkat çeken Serkan Keskin, bu durumu soran muhabirlere “İki gün önce yürürken ayağım kaydı sırt üstü düştüm. Omzum çıktı” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

ILICALI'YA 'O SES' GÖNDERMESİ
Ata Demirer, ‘Beklenen Şarkı’ ve ‘Hayriye’ şarkılarını seslendirdi. Dansları ve sesiyle izleyenleri eğlendirmeyi başaran ünlü komedyen, Acun Ilıcalı’yı diline doladı. Demirer, “Böyle bir gecede olmaktan çok heyecanlıyım. Çünkü ilk ‘O Ses Türkiye’ denememdi. Böylesine büyük rakipler karşısında umarım Acun (Ilıcalı) beyin dikkatini çekmişimdir” sözleriyle kahkahalar estirdi.

Ata Demirerden Acun Ilıcalıya gönderme

SEYİRCİLERE TAKILDI
Beyaz, pullu bir elbise ile sahneye çıkan Nükhet Duru, ‘Bir Demet Yasemen’ ve ‘Yaralı Gönül’ şarkılarını okudu. Dinleyicilere takılan Duru, "Çok şahane otobüste gibisiniz. Ya da metrobüs mü demeliydim. Canımsınız, bir tanesiniz. Ne derdi rahmetli ‘Helal olsun size" sözlerine yer verdi.

"ZEKİ MÜREN'İ ANMAK GÜZEL"
Umut Kurt, ‘Gözlerim Doğuyor Gecelerime’ ve ‘Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun’ şarkılarıyla gecenin en çok alkış alan isimleri arasında yer aldı. Gecenin önemine dikkat çeken Umut Kurt, “İKSV böyle organizasyonları hep yapıyor. Daha önce de arabesk gecesi yapmıştı. O zamanda katılmıştım. Çok eğlenceli geçiyor. Zeki Müren’i anmak güzel. Onun şarkılarını söylemek güzel” dedi.

Şarkı söylemeyi sevdiğini belirten 40 yaşındaki Kurt, “Profesyonel anlamda sahneye çıkmıyorum. Çıkıyorsam da arkadaşlarımla eğlenmek için yapıyorum” diye konuştu.

Ata Demirerden Acun Ilıcalıya gönderme

Haberin Devamı

'BEKLENEN ŞARKI' YENİDEN BEYAZPERDEDE
Gecede sahne alan isimlerin sahne kostümlerini Gülşah Saraçoğlu tasarladı. Şarkılarda ise sanatçılara Taşkın Sabah Orkestrası eşlik etti. İstanbul Film Festivali Zurich Sigorta işbirliğiyle Türk sinemasının önemli yapıtlarını restore ettirerek gün ışığına çıkaran İstanbul Film Festivali, bu yıl, Cahide Sonku ile Zeki Müren’in başrollerini paylaştığı ‘Beklenen Şarkı’ filmini yenilenmiş kopyasıyla yeniden beyazperdeye taşıdı.