Cadde 'Ya Çok Seversen'de Ateş'ten herkesi şaşırtan karar! Leyla gecede fırtına gibi esti

'Ya Çok Seversen'de Ateş'ten herkesi şaşırtan karar! Leyla gecede fırtına gibi esti

21.07.2023 - 01:25 | Son Güncellenme:

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’nın paylaştığı, senaryosunu Kübra Sülün’ün yazdığı, Ali Bilgin’in ise yönetmenliğini üstlendiği Kanal D dizisi 'Ya Çok Seversen', üçüncü bölümüyle ekranlara geldi. Ya Çok Seversen, üçüncü bölümü iel AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu.

Ya Çok Seversende Ateşten herkesi şaşırtan karar Leyla gecede fırtına gibi esti

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, Kübra Sülün’ün senaryosunu yazdığı, oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan dışında Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler yer aldığı Ya Çok Seversen’in yeni bölümünde yaşnananlar...

Haberin Devamı

'YA ÇOK SEVERSEN' SON BÖLÜM İZLE

BERİT BULUNDU 

Füsun'un Leyla'dan kurtulmak için yaptığı plan kontrolden çıktı. Berit'in saklandıkları yerde olmadığını gören Aydos ve Ilgaz kardeşlerini bulamayınca panik oldular. Leyla, Berit'in kuşlara olan düşkünlüğünü hatırlayınca küçük kız bulundu.

Merak etme bir şey görmedim! - izlemek için tıkla

Berit'i bulmuş olmanın verdiği mutlulukla elinde kahve Ateş'in yanına giden Leyla, duyduğu cümle ile şoke oldu: Artık gitme zamanın geldi.

LEYLA'NIN SUÇSUZ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Leyla'nın özrü de Ateş'e geri adım attırmadı. Beklenmediği bir anda işten çıkarılmak Leyla'nın moralini alt üst etti. Uzun süren sessizliğini ilk defa Leyla ile bozan Benit, bu ani ayrılıktan hiç de memnun olmadı. Yakup'un ısrarıyla holdinge gelen Leyla, Ateş'in toplantıda olduğunu öğrenince Umut ile konuştu. Ateş bu sürpriz buluşmayı yanlış anladı. İlter, Füsun'un çiftlikteki çalışanlarla yaptığı işbirliğini ortaya çıkardı. İlter ile plan yaparak Füsun ve Umut'un çiftliğe gelmesini sağlayan Ateş, onları sert bir dille uyardı. Aydos ve Ilgaz'ın konuşmasına şahit olan Ateş, Berit'in kaybolması olayında Leyla'nın suçsuz olduğunu öğrendi.

Haberin Devamı

Leyla çiftliğe geri döndü!- izlemek için tıkla

Ya Çok Seversende Ateşten herkesi şaşırtan karar Leyla gecede fırtına gibi esti

LEYLA ÇOCUKLARIN YANINA GERİ DÖNDÜ

Leyla'ya ulaşmak için her yolu deneyen Ateş, sonunda onu buldu. Ateş, Leyla'yı çiftliğe dönmeye ikna etmeye çalıştı; beklediği yanıtı bir türlü alamayınca 'Seni evde bekliyorum' diyerek ayrıldı. Çok geçmeden Leyla, Yakup'un da ısrarıyla çocukların yanına geri döndü.

Bakıcı Ateş! - izlemek için tıkla

Ya Çok Seversende Ateşten herkesi şaşırtan karar Leyla gecede fırtına gibi esti

ATEŞ, CİHANLI AİLESİ'Nİ İŞE ALDI

Dünyaca ünlü bir marka ile imzalar atılmak üzereyken toplantıyı basan Ateş, anlaşmaya engel oldu. Ateş, Berit'in yaşadığı sorunları çözmek için Leyla ile birlikte kardeşini psikoloğa götürdü. Görüşme ikilinin tartışmasıyla bitti. Füsun ile yaptıkları anlaşmanın ardından çiftlikteki tüm çalışanların işine son veren Ateş, Cihanlı Ailesi'ni işe aldı.

Ya Çok Seversende Ateşten herkesi şaşırtan karar Leyla gecede fırtına gibi esti

MEKANA MUHTEŞEM BİR GİRİŞ YAPTI

İlter'in yeni çalışanları tanıtmak için çağırdığı Leyla, karşısında ortaklarını görünce şoke oldu. Bige ile birlikte gece gündüz sunum için çalışan Ateş, elbiseyi taşıyacak kişinin "asi, gururlu, canlı acısa bile kafa tutacak biri" olmasını istedi. Gelen mankenleri beğenmeyen Ateş, elbiseyi giyecek kişi olarak Leyla'yı seçti. Ateş'in teklifini önce reddeden Leyla, sonunda ikna oldu. Hazırlıkları günlerce süren gece geldi çattı. Arcalı markasının en gözde tasarımını giyen Leyla, mekana muhteşem bir giriş yaptı.

Haberin Devamı

Füsun'un tezgahı ortaya çıktı! -izlemek için tıkla

Ya Çok Seversende Ateşten herkesi şaşırtan karar Leyla gecede fırtına gibi esti

GECEDE FIRTINA GİBİ ESTİ

Güzelilği ile başta Ateş olmak üzere herkesi büyülemeyi başaran Leyla, gecede fırtına gibi esti. Geceyi sorunsuz bir şekilde bitiren Leyla, Umut'tan kendisini eve bırakmasını istedi. Leyla ile Umut'un yakınlığı Bige'nin işine geldi. Tanıtım sonrası imzalanan anlaşmaları Ateş ile birlikte kutlayan Bige, onu evine gitmeye ikna edemedi. Çiftliğe döndüğünde Umut ve Leyla'yı birlikte gören Ateş, kıskançlık krizine girdi.

İnsanlıktan uzak kalmışsın! -izlemek için tıkla

Dizinin final sahnesinde; Ateş, Leyla'ya karşı olan duygularına daha fazla engel olamadı.

Haberin Devamı

REYTİNGE DAMGA VURDU

Ya Çok Seversen, 20 Temmuz'da yayınlanan üçüncü bölümü ile AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu. Hikayesinin giderek açıldığı ve romantik sahneleriyle çok konuşulan dizi seyircilerden alkışları topladı.