Cadde Atiye: Kendimi hamile gibi hissetmiyorum!

Atiye: Kendimi hamile gibi hissetmiyorum!

24.06.2023 - 08:55 | Son Güncellenme:

2018 yılında dünyeevine girdiği Erol Sebebci ile mutlu bir evlilik sürdüren, ikinci çocuğuna hamile oaln şarkıcı Atiye, geçtiğimiz akşam babası Orhan Yılmaz ve kızı ile Kuruçeşme’de görüntülendi.

Atiye: Kendimi hamile gibi hissetmiyorum

Uzun süredir babası Orhan Yılmaz ile görüşemediklerini belirten Atiye, “Babalar Günü kutlaması yapalım dedik. Bugün kutlamak istedik. Çok yoğun olduğumuz için pek görüşemiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

SELAM ŞAHİN ALBÜMÜNE ŞARKI

Yeni projesinden bahseden 34 yaşındaki şarkıcı, "Yeni bir çalışmam da var. Selami Şahin’in albümünde bir şarkı seslendireceğim. Onun çalışmaları var” şeklinde konuştu.

Atiye: Kendimi hamile gibi hissetmiyorum

"DOĞUMUN SON AYINA KADAR SAHNEDE OLACAĞIM"

Beş yıl önce ünlü prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile Almanya'da nikâh masasına oturan, 2019'da Ferah Feza adını verdikleri kızını kucağına alan Atiye, geçtiğimiz ay ikinci çocuğuna hamile olduğunu açıklamıştı.

Atiye: Kendimi hamile gibi hissetmiyorum

Hamileliği hakkında bilgi veren ünlü isim, “Allah’a şükür bir sıkıntı yok. İlk aylarda bir halsizlik olmuştu ama şimdi spor yapıyorum, sahnelere çıkıyorum. Çok da hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Doğumun son anına kadar da sahnelerde olacağım. Son ay belki sahneye çıkmam” ifadelerini kullandı.