Cadde ATLA GEL ŞABAN OYUNCULARI VE KONUSU: Atla Gel Şaban filmi nerede çekildi, konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban filminde Kemal Sunal'ın adı ne?

ATLA GEL ŞABAN OYUNCULARI VE KONUSU: Atla Gel Şaban filmi nerede çekildi, konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban filminde Kemal Sunal'ın adı ne?

28.04.2024 - 18:36 | Son Güncellenme:

Atla Gel Şaban filmi nerede, ne zaman çekildi? Film, 1984 yılında izleyici karşısına çıktı. Başrollerde ise Kemal Suna ve Nevra Serezli yer alıyor. Filmin sıra dışı yanı ise kadroda Şaban adında kimsenin bulunmaması. İşte, Atla Gelen Şaban filmi oyuncu kadrosu...

ATLA GEL ŞABAN OYUNCULARI VE KONUSU: Atla Gel Şaban filmi nerede çekildi, konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir Atla Gel Şaban filminde Kemal Sunalın adı ne

Türk sinemasının sevilen yapımlarından olan Atla Gel Şaban, başrollerinde Kemal Sunal'ın yer aldığı popüler filmlerden. Filmin yönetmenliğini Natuk Baytan yaparken senaryosu da Aydemir Akbaş'a aittir. Komedi türündeki Atla Gel Şaban filmi detayları haberimizde!

Haberin Devamı

ATLA GEL ŞABAN KONUSU

Fakir bir adam olan Niyazi, bir fabrikada az bir maaş ile çalışmaktadır. Mahalleliye olan borçlarından dolayı köşe bucak kaçmak zorunda kalan Niyazi, çevresindekilerin at yarışına merak sardığını görür ve kendisi de denemeye karar verir. İşine gitmek için minibüse bindiği sırada at yarışı oynayan Niyazi, akşam sonuçları öğrendiğinde at yarışını kazandığını öğrenir. Ancak ne yazık ki kuponu yatırmamıştır. Her gün işe giderken minibüsün içinde at yarışı oynayıp kendini sınayan Niyazi, tüm yarışları tutturduğunu görür. Niyazi’nin durumuna şahit olan bir adam ise bu durumu mafya babası Kazım’a bildirir. Niyazi’den kendisi için at yarışı oynamasını isteyen Kazım, bu sayede servetine servet katmayı planlar. İsteğinin gerçekleştirilmesi için Niyazi’yi alıkoyan Kazım, at yarışı sonuçlarını görünce hüsrana uğrar. Niyazi bu sefer at yarışını kazanamamıştır. At yarışışını her sabah minibüsün içerisindeyken oynadığını söyleyen Niyazi, aynı atmosfer olmadan ilham gelmediğini söyler. Bunun üzerine Kazım’ın adamları, Niyazi’ye ilham gelmesi için gereken ortamı ayarlamaya çalışır.

Haberin Devamı

ATLA GEL ŞABAN OYUNCULARI

Kemal Sunal - Niyazi
Nevra Serezli - Zehra
Dinçer Çekmez - Kazım
Turgut Özatay - Davut
Reha Yurdakul - Halim Bey
Nezahat Tanyeri - Niyazi'nin Kaynanası
Zihni Göktay - Halil
Yüksel Gözen - Kazım'ın Adamı
Metin Çekmez - Kazım'ın Adamı
Erdoğan Dikmen - Kazım'ın Adamı
Mustafa Dik - Kazım'ın Adamı
Ehat Alinçe - Kazım'ın Adamı
Renan Fosforoğlu - Kenan

ATLA GEL ŞABAN NEREDE ÇEKİLDİ?

Kemal Sunal klasiği olan Atla Gel Şaban filminin çekimleri İstanbul'un farklı noktalarında yapıldı. Veli Efendi Hipodromu kullanıldı.