Cadde Avatar Atakan-Serap Korkmaz çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Avatar Atakan-Serap Korkmaz çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

21.09.2022 - 08:55 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıl 'Survivor All Star' yarışmasında mücadele eden ve 9'uncu olarak Türkiye'ye dönen 'Avatar' lakaplı başarılı sporcu Çağan Atakan Arslan, şimdilerde eşi Serap Korkmaz ve oğlu Aslan ile vakit geçiriyor. Geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne-baba olacaklarını müjdeleyen ünlü çift, bu kez sosyal medya hesaplarından paylaştıkları video ile bebeklerinin cinsiyetini açıkladı.

2016 yılında katılığı 'Survivor' da şampiyon olan Çağan Atakan Arslan, 2022'deki All Star sezonunu 9’uncu olarak tamamlamıştı. Survivor'dan elendikten sonra Türkiye'ye ailesinin yanına gelen Atakan Arslan, "Adada uzun süre kalınca döndüğünüzde her şey çok kolay olmuyor. Bir adaptasyon süreci yaşıyorsunuz. Ben de hala o süreci yaşıyorum" demişti.

Haberin Devamı

AŞK DOLU POZLAR

Avatar Atakan ve eşi Serap Korkmaz, son zamanlarda sosyal medyanın ve magazin gündeminin gözde isimlerinden olmuştu. Sık sık birlikte gönderi paylaşan çift, bu defa aşk dolu pozlarıyla gündeme gelmişti. Mutlu karelerini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen ikili, birbirinin gözlerine bakarak ve sarılarak poz vermişti.

Avatar Atakan-Serap Korkmaz çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

"ASLAN'A KARDEŞ GELİYOR"

Yaz boyunca deniz,kum ve güneşin tadını çıkararak yorgunluk atan ünlü çiftten geçtiğimiz haftalarda müjdeli haber gelmişti. 2017 yılında dünyaevine giren, 2018'de oğulları Leon Aslan'ı kucaklarına alan Arslan ve Korkmaz, ikinci kez anne-baba olacaklarını duyurmuştu.

Ellerinde ultrason fotoğrafıyla ailece poz veren ünlü çift, paylaşımlarında; "O zaman bu güzel haberi paylaşmamızın vakti geldi! Aslan‘a kardeş geliyor" ifadelerini kullanmıştı. Arslan ailesinin fotoğrafları kısa sürede büyük ilgi gördü ve çok sayıda beğeni almıştı.

Haberin Devamı

İŞTE BEBEĞİN CİNSİYETİ

Şimdilerde bir çocuk sahibi daha olacak olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü çift, son olarak bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. Oğulları Aslan ile birlikte balon patlatan Atakan Arslan ile Serap Korkmaz'ın kızları olacağı ortaya çıktı. İkili, bu eğlenceleri anları; "Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin" notuyla paylaştı.

Avatar Atakan-Serap Korkmaz çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu