Cadde Avrupa'nın ‘emlak kralı' Antalya'da

Avrupa'nın ‘emlak kralı' Antalya'da

05.11.2008 - 10:57 | Son Güncellenme:

.

Avrupanın ‘emlak kralı Antalyada

AVRUPA'nın emlak kralı' olarak anılan ve Viyana Opera Balosu’na (Vienna State Opera) katılması için geçen yıl Paris Hilton'a 1 milyon dolar teklif etmesiyle gündeme gelen Richard Lugner, Joy Group'un Alanya’daki oteli Pegasos Royal'deki televizyon programı çekimi için Antalya'ya geldi.

Haberin Devamı

İşadamlığının yanı sıra televizyon yayınlarında da yer alan Richard Lugner'in ‘Mörtel' karakteriyle ekran karşısına çıkacağı ‘Mörtel Türkei Reise 2008’, Türkiye'de tatil yapan Mörtel'in başından geçen ilginç olayları konu ediyor. Richard Lugner'e program çekimlerinde Frau Bettina ve Johen Hablecker gibi ünlü televizyon oyuncularının da aralarında bulunduğu 35 kişilik ekip eşlik etti. Avusturya'da prime time'da en çok rating alan programı olan Mörtel'in Türkiye’de geçen bölümü Kasım ayı sonunda Avusturya'nın ATV kanalında yayınlanacak.

SIRA DIŞI ZENGİN

Joy Group Halkla İlişkiler Müdürü Ebru Yalım, otellerinde Richard Lugner gibi bir ismi ağırlamaktan çok mutlu olduklarını söyledi. Lugner'in çok zengin bir işadamı olmasına rağmen son derece mütevazı olduğunu vurgulayan Ebru Yalım, “Lugner, ‘Avrupa'nın emlak kralı' olmasına rağmen televizyon yayınlarında yer alan renkli bir kişilik. Ayrıca son derece esprili. Lugner gerçekten sıra dışı bir zengin” dedi. Ünlü işadamının çekimin yapıldığı oteli ve Alanya'yı çok beğendiğini belirten Ebru Yalım, “Hatta Richard Lugner önümüzdeki yıl tatilde ailesiyle birlikte Alanya’ya gelmeyi düşündüğünü söyledi” dedi.

Haberin Devamı

ÇALIŞANLAR DA YILDIZ OLDU

Ebru Yalım, çekimlerin özellikle mutfak bölümünde yapıldığını ve Pegasos Royal çalışanlarının da çekimlerde rol aldığını anlattı. Grubun Side'deki oteli Nashira Hotel'de daha önce Şahan Gökbakar’ın gişe rekortmeni komedi filmi ‘Recep İvedik'in çekildiğini hatırlatan Ebru Yalım, şunları söyledi:

“Recep İvedik' filminde de Nashira Hotel çalışanları ufak roller almıştı. Özellikle filmde barda şişe çevirirken görülen ‘Barlar Şefi', otele gelen müşterilerden büyük ilgi görmüştü. Biz otellerimizde çekim yapılmasına alıştık. Otellerde film çekmek yoğun ve yorucu bir uğraş ama en sonunda çıkan sonuç buna değiyor.”

Programın yayınlanacağı ATV'nin Avusturya'nın en çok izlenen kanalı olduğunun altını çizen Ebru Yalım, programın tanıtım için de öneml taşıdığını vurguladı. Yalım, programda Türkiye ve Alanya’nın tanıtımının da yapıldığını sözlerine ekledi.