Cadde Aybüke Pusat'tan bikinili poz: Burası 28 derece!

Aybüke Pusat'tan bikinili poz: Burası 28 derece!

19.02.2024 - 11:44 | Son Güncellenme:

Aybüke Pusat, bikinili paylaşımıyla gündem oldu. Dubai'ye tatile giden Pusat, orada çektiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaşarak yazdığı notla dikkat çekti.

Aybüke Pusattan bikinili poz: Burası 28 derece

2019 yazında 'Her Yerde Sen' dizisinde başrolleri paylaşan Aybüke Pusat ile Furkan Andıç, senaryo gereği iki sevgiliyi canlandırıyordu. İkilinin özel hayatlarında da sık sık vakit geçirmesi aşk dedikodularının ortaya atılmasına sebep olmuştu.

Haberin Devamı

Rol aldıkları dizi final yaptıktan sonra oyuncuların havaalanında birlikte görüntülenmesi aşk dedikodularını alevlendirmişti. Pusat ve Andıç'ın birlikte tatile gittiği iddia edilmişti. İkilinin hayranları tarafından çekilen görüntü, günlerce konuşulmuştu.

YORUM YAĞDI

Aybüke Pusat ile Furkan Andıç, geçtiğimiz ay çıktıkları İtalya tatilinde de kural bozmamıştı. İkili, ayrı ayrı çekilmiş pozlarını paylaşmıştı.

Aybüke Pusattan bikinili poz: Burası 28 derece

Hayranları tarafından yorum yağmuruna tutulan ikiliye, "Artık gizlisi saklısı kalmayan bir aşkı neden inkar ediyorsunuz?", "Bugüne kadar çok aşk reklamı gördük de böylesine rastlamadık", "Aşkınız ne; devlet sırrı mı!" şeklinde mesajlar gelmişti.

Aybüke Pusattan bikinili poz: Burası 28 derece

BİKİNİLİ POZLARINI PAYLAŞTI

Oyuncu Aybüke Pusat, özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve iddialı pozlarıyla sıkça gündeme geliyor. Oyuncu son olarak Dubai'ye tatile gitti. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran oyuncu tatil pozlarını Instagram hesabından paylaştı.

Aybüke Pusattan bikinili poz: Burası 28 derece

Haberin Devamı

Siyah bir bikini giyen oyuncu pozlarını "Burası yirmisekiz derece" notuyla paylaştı. Hayranları tarafından paylaşıma yorum ve beğeni yağdı.