Cadde Aydan Şener'den 'evlilik' itirafı! 'İnsan doğasına uygun değil'

Aydan Şener'den 'evlilik' itirafı! 'İnsan doğasına uygun değil'

21.03.2024 - 13:14 | Son Güncellenme:

1981'de Türkiye güzeli seçilen, aynı yıl Miss World'de Türkiye'yi temsil eden Aydan Şener, 1983'te 'Küçük Ağa'da oynadığı sırada Ayhan Akbin ile dünyaevine girmişti. 1988'de kızı Ecem'i kucağına alan Şener, 1991'de boşanmıştı. Yıllara meydan okuyan tescilli güzel, henüz 19 yaşında yaptığı evlilik ve anne babasının büyük aşkı hakkında konuştu.

Aydan Şenerden evlilik itirafı İnsan doğasına uygun değil

Reşat Nuri Güntekin'in romanından 1986'da uyarlanan 'Çalıkuşu' dizisinde 'Feride' karakteri ile hafızalara kazınan, şimdilerde Kanal D'nin sevilen yapımı 'Üç Kız Kardeş'te 'Müjgan' rolünü canlandıran Aydan Şener, 'Empati' programında özel hayatına dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

"İLK AŞKIM İNŞALLAH YAŞIYORDUR"

61 yaşındaki güzel, "İlk aşkını hatırlıyor musun? sorusuna, "Bursa'da liseyi bitirdim. Flört diyebileceğimiz bir durumu yaşadığımda 14-15 yaşındaydım. Onun da haberi vardı hoşlandığımdan. Şimdi nerede bilmiyorum, hiç haber de almıyorum. Yaşıyordur inşallah, sanki 'vefat etti' şeklinde bir şey duymuştum" cevabını verdi.

Aydan Şenerden evlilik itirafı İnsan doğasına uygun değil

"OKULDA BÜTÜN KIZLAR BABAMA AŞIKMIŞ"

Annesi Ayhan Hanım ve babası Nezir Bey'in nasıl tanıştığını anlatan ünlü oyuncu, "Annem evlendiğinde 16 yaşındaymış, tanıştıklarında ise babamın talebesi. O dönem babam da 24-25 yaşında, Bursa'da yedek subay öğretmen. Çok yakışıklı bir adam, hâlâ da çok yakışıklıdır. Okula müzik öğretmeni olarak gidiyor, bütün kızlar aşık. Annem 'Onca güzel kızın içinde beni seçti' diye anlatırdı. Çok büyük bir aşkları vardı. Çok geçinemezlerdi ama ayrılmadılar. Aşk ve tutku şeklinde enteresan bir bağları vardı" dedi.

Aydan Şenerden evlilik itirafı İnsan doğasına uygun değil

Haberin Devamı

ANNESİ KANSERE YENİK DÜŞTÜ

Uzun süre akciğer kanseri tedavisi gören Ayhan Şener, Temmuz 2012'de hayatını kaybetmişti. Aydan Şener, vefat haberi sonrası "Çok acı çekiyorum. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın" demişti.

Aydan Şenerden evlilik itirafı İnsan doğasına uygun değil

"PRENSES RUHUM VAR"

Çalıkuşu'nun Feride'si, "3-4 yaşında annenin gelinliğini giyip, gezdiğin doğru mu?" sorusunu, "Doğru. Nedenini bilmiyorum ama kabarık bir şey, ben de süs severdim. Prenses ruhum var demek ki. 3-5 sene boyunca oynaya oynaya annemin gelinliğini eskittim" şeklinde cevapladı.

Aydan Şenerden evlilik itirafı İnsan doğasına uygun değil

"EVLİLİK BANA GÖRE DEĞİL"

Ayhan Akbin ile 1983-1991 yılları arasında evli kalan ve bu ilişkiden Ecem (36) adında bir kızı olan Aydan Şener, "Senin için evlilik ne ifade ediyor?" sorusu üzerine çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

Evlilik bana göre bir şey değil. Zaten ben çok erken evlendim ve çocuğum oldu. İyi ki evlenmişim de Ecem dünyaya gelmiş, o ayrı. 8-9 senelik evlilikten sonra ayrıldım ve bir daha evlenmedim. Hiç de düşünmedim evliliği. İnsan doğasına çok uygun bir kurum olduğunu da düşünmüyorum.

Aydan Şenerden evlilik itirafı İnsan doğasına uygun değil