Cadde Ayhan Taş: İsmini Ahmet Kural versin

Ayhan Taş: İsmini Ahmet Kural versin

13.08.2023 - 12:34 | Son Güncellenme:

Ayhan Taş, önceki akşam Cihangir Pürtelaş adlı mekan çıkışı görüntülendi. "Ahmet Kural ile bomba gibi bir film çekiyoruz" diyen Taş, "Muhteşem bir iş olacak çok inanıyorum" açıklamasında bulundu.

Ayhan Taş: İsmini Ahmet Kural versin

Ayhan Taş, eşi Esin Taş'tan 2018 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı. Birbirlerinden maddi manevi tazminat talep etmeyen çiftin, kızlarının velayeti annede kalmıştı. Mahkeme, oyuncunun kızı için ayda 5 bin 500 TL, Esin Taş için de ayda 2 bin TL nafaka ödemesini hükmetmişti.

Ayhan Taş: İsmini Ahmet Kural versin

Haberin Devamı

GİZEMLİ KIZ ARKADAŞIYLA BAŞ BAŞA

Oyuncu Ayhan Taş, geçtiğimiz aylarda Cihangir'de bir mekanda gizemli kız arkadaşı ile saatlerce vakit geçirmişti. Yaptığı espiriler ile karşısındaki kişiyi kahkahalara boğan Taş, fotoğraflarının çekildiğini fark edince ortadan kaybolmuştu.

Ayhan Taş: İsmini Ahmet Kural versin


"AHMET KURAL'IN YANINA GİDİYORUM"

Ayhan Taş, önceki akşam Cihangir Pürtelaş adlı mekan çıkışı görüntülendi. Taş, “Arkadaşlar sohbeti fazla kaçırdım, yetişmem gereken bir set var. Daha sonra bol bol konuşuruz. Şimdi Ahmet Kural’ın yanına gidiyorum" dedi.

"MUHTEŞEM BİR İŞ OLACAK"

"Bomba gibi bir film çekiyoruz" diyen Taş, "Ahmet Kural, Selçuk Aydemir ile Çorum'a gidiyorum. Muhteşem bir iş olacak çok inanıyorum. Filmin ismini Ahmet Kural versin, şimdilik sürpriz olsun” dedi.   

Ayhan Taş: İsmini Ahmet Kural versin