Cadde Aylin Coşkun'un isyanı! 'Arkadaş seni tokat manyağı yaparım'

Aylin Coşkun'un isyanı! 'Arkadaş seni tokat manyağı yaparım'

12.02.2024 - 13:56 | Son Güncellenme:

"Parasını vermesine rağmen karşılığında şarkı alamadığı" iddiasıyla adından söz ettiren Aylin Coşkun, aylar sonra da mağduriyetinin devam ettiğini söyleyip, tepkisini dile getirdi. Canlı yayında müzik sektörü hakkında konuşan şarkıcı, "Şahidim var, yazışmalarım var" dedi.

Aylin Coşkunun isyanı Arkadaş seni tokat manyağı yaparım

Bir süredir ortalarda görünmeyen Aylin Coşkun, 15 yıl flört ettikten sonra nikâh masasına oturduğu Volkan Aslan ile geçtiğimiz ekim ayında Nişantaşı'nda el ele objektiflere yansımış, meslektaşı Sinan Akçıl'ı hedef almıştı.

Haberin Devamı

"PARAMIN ÜSTÜNE YATTI"

Akçıl'a para verdiğini ancak karşılığında henüz şarkı sözü alamadığını belirten ünlü isim, "Sinan'a para verdim, üstünden çok zaman geçti. Şarkı hâlâ ortada yok. Bir de paramın üstüne yattı. Parayı harcadıktan sonra şarkıyı vermek istemez tabii" sözleriyle gündem olmuştu.

Aylin Coşkunun isyanı Arkadaş seni tokat manyağı yaparım

"SEVGİLİLERİNDEN ALDIKLARINI ÖDESİN"

Daha sonra ünlü müzisyene çarpıcı bir göndermede bulunan Coşkun, "Borcunu ödemedi hâlâ, borcu baki. Hiç sesi çıkmadı. Sevgililerinden aldıklarını ödesin, benimkine sıra gelir. Bana verdiği şarkılar çok kötüydü. Sinan'ın yaptığı şarkıları beğenmiyorum. Bu haberler çıktığında arayıp, 'Ya Aylincim unuttum senin şarkını, gel yapalım?' dese daha şık olurdu. Hiç aramadı bile. Artık bu saatten sonra tenezzül edip, ondan ne para ne de şarkı alırım" ifadelerini kullanmıştı.

Aylin Coşkunun isyanı Arkadaş seni tokat manyağı yaparım

Haberin Devamı

CANLI YAYINDA ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER

Aylin Coşkun, bugün TV8'de ekranlara gelen 'Aramızda Kalmasın' programına konuk oldu. "Müzik dünyasında bazı dolandırıcılar var. Birkaç yıl önce şarkı yapacaklar diye 10 bin dolar verdim, şarkı yapmadıkları gibi pişkin pişkin dolaşıyorlar" çıkışı hatırlatılan 48 yaşındaki şarkıcı, bu kez canlı yayında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Aylin Coşkunun isyanı Arkadaş seni tokat manyağı yaparım


"BUNUN ADI DOLANDIRICILIK"

İsim vermeyeceğim, hepsi arkadaşım. Bizim piyasada herkes bilir, şarkılar 10 bin dolardır. Yıllar önce o günün kuruna göre tam 10 bin dolar karşılığında 25-30 bin lira verdim. Bizde hiçbir zaman dolar verilmez, TL'ye çevrilip verilir. Parayı vermişim, şarkı almamışım! Şimdi 'Ya şarkımı verin ya da paranı verin' diyorum. Ne kadar 10 bin dolar, yani 300 bin TL. 'Biz öyle bir para almadık' diyorlar. Arkadaş seni vallahi tokat manyağı yaparım. Şahidim var, mesajlarım var, yazışmalarım var. Biraz daha şarkımı veya paramı vermezlerse şahitler huzurunda, mesajlar huzurunda huzurunda ve Allah'ın huzurunda mahkemeleşeceğiz. Bu dolandırıcılığa girter, ayıptır! 5-6 yıldır duruyor para.

"KABUL ETTİ AMA ARAYIP SORMADI"

Sunucu Müge Dağıstanlı'nın "Bu isim Sinan Akçıl mı?" sorusuna Aylin Coşkun, "Sinan zaten vermedi. Kendisini de seviyorum bu arada. Üstüne yattı (gülerek). Diyalog kopukluğumuz oldu. O da kabul etti, 'Aylin'i üzmüşüz, hallederiz' dedi. Halletmedi, arayıp sormadı" yanıtını verdi.

Aylin Coşkunun isyanı Arkadaş seni tokat manyağı yaparım