Cadde Ayşegül Yıldız: Hiçbir çocuğu İbrahim Tatlıses gibi olamaz!

Ayşegül Yıldız: Hiçbir çocuğu İbrahim Tatlıses gibi olamaz!

28.12.2023 - 08:16 | Son Güncellenme:

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile evliliğinden Elif Ada adını verdiği bir kızı bulunan Ayşegül Yıldız, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Ayaksütü muhabirlerle konuşan ünlü isim, kızı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ayşegül Yıldız: Hiçbir çocuğu İbrahim Tatlıses gibi olamaz

İç mimar, oyuncu ve sunucu Ayşegül Yıldız (42), kendisinden 29 yaş büyük İbrahim Tatlıses (71) ile 2011 yılında nikâh masasına oturmuş, 2013'te anlaşmalı olarak evliliğini sonlandırmıştı.

Haberin Devamı

Usta sanatçı ile Elif Ada (11) adında bir kızları olan Yıldız, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Ünlü isim, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

Ayşegül Yıldız: Hiçbir çocuğu İbrahim Tatlıses gibi olamaz

"YENİ YILDA AİLEMLE OLACAĞIM"

Cilt bakımına geldiğini belirten Yıldız, "Yeni yılda ailemle ve çocuğumla evde olacağım. Dünyada olan şeyler hepimizi etkiliyor. O yüzden çıkasım da yok" dedi.

Ayşegül Yıldız, "Artık iç mimarlık yapmak istemiyorum. Beni mutlu etmiyor. Televizyonla ilgili güzel teklifler vardı ama anlaşamadığımız yerler oldu. Gönlüm televizyondan yana" diye konuştu.

Ayşegül Yıldız: Hiçbir çocuğu İbrahim Tatlıses gibi olamaz

"İBRAHİM BEY İLE EVLİYKEN DE AYNIYDIM"

Yıllardır hayatında bir şey değişmediğini söyleyen oyuncu, "Hayatımda bir şey değişmedi. İbrahim Bey ile evliyken de aynıydım şimdi de... Yaşam tarzım da magazin değil. Asosyalim" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Ayşegül Yıldız: Hiçbir çocuğu İbrahim Tatlıses gibi olamaz

"BABASININ YETENEĞİNİ ALMIŞ"

Kızı Elif Ada hakkında konuşan Yıldız, şu ifadeleri kullandı:

Beşinci sınıfa gidiyor. Elif Ada'nın şahane sesi var. Diğer çocukları gibi babasından yeteneği almış. Hiçbir çocuğu İbrahim Bey gibi olamaz. Yabancı şarkı söylüyor kızım. Elif Ada utangaç, babasının yanında şarkı söylemiyor. Benim kaydedeceğimi anladığında da söylemiyor.