Cadde Ayşegül Yıldız'dan yıllar sonra İbrahim Tatlıses itirafı!

Ayşegül Yıldız'dan yıllar sonra İbrahim Tatlıses itirafı!

27.12.2022 - 11:19 | Son Güncellenme:

Arabesk müziğin usta sesi İbrahim Tatlıses'le ilişkisiyle tanınan Ayşegül Yıldız, iki sene evli kaldığı, dokuz yaşındaki kızı Elif Ada'nın babası İbrahim Tatlıses hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Babasını erken yaşta beyin kanaması sonucu kaybettikten sonra ünlü türkücü ile sürpriz bir aşka yelken açan Yıldız, "Baban hayatta olsaydı Tatlıses ile beraber olur muydun?" sorusuna yanıt verdi.

Ayşegül Yıldızdan yıllar sonra İbrahim Tatlıses itirafı

İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız, 2011'de dünyaevine girmiş, kızları Elif Ada'yı evliliklerinin ikinci yılında kucaklarına almışlardı. Ünlü çift, 2013'te boşanmaya karar vermişti. 'Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece' programına konuk olan Yıldız, boşandıktan sonra dost kalmayı başardığı ve kızları için sık sık bir araya geldiği eski eşi hakkında konuştu.

Haberin Devamı

"HASTANEYE GİDENE KADAR HAYAYTTA OLDUĞUNA İKNA OLMADIM"

Sunucunun 2011 yılında yaşanan olayı hatırlatıp, "Tatlıses'in vurulduğunu duyduğun ilk an ne hissettin? sorusunu yönelttiği Yıldız, şu cevabı verdi:

Dizlerimin bağı çözüldü, direkt dizlerimin üzerine çöktüm. 'Nereden vuruldu?' diye sordum, 'Başından' dediler. 'Öldü mü, doğruyu söyleyin' dedim. O an tek düşündüğüm ona bir olduğu ve bana doğruyu söylemedikleriydi. Hastaneye gidene kadar ikna olmadım hayatta olduğuna. Çok zordu. Allah kimseye yaşatmasın. Babamı çok ani bir beyin kanamasıyla kaybettiğim için onun ölümü benim için travmatik ve şok ediciydi. Dolayısıyla İbrahim Bey'de bu şekilde haber alınca gerçekten o da ayrı bir travma oldu.

Ayşegül Yıldızdan yıllar sonra İbrahim Tatlıses itirafı

"TATLISES HAYATIMA GİRMEYEBİLİRDİ"

Ayşegül Yıldız, "Babanı çok erken kaybetmemiş olsaydın İbrahim Tatlıses'i sığınacak bir liman olarak görmeyebilir miydin? sorusuna ise şöyle yanıtladı:

Onu bilmiyorum ama olmayabilirdi. Bu konuda çok net konuşamıyorum ama olmayabilirdi. Muhtemelen hayatıma girmeyebilirdi. Çok sıcağı sıcağınaydı, bir de babama çok düşkündüm. Bilinçaltımız öyle enteresan ki bazen bilinçaltının temeline atılan şeyler insanlara bambaşka şeyler yaptırabiliyor. Çok kesin konuşmuyorum, hayat bu. İnsanlar her ne kadar İbrahim Bey ile beni yan yana koyduklarında benim onu sevmemden ziyade 'Kesin bir sebebi vardır' diye baktılarsa da ben İbrahim Bey'i çok sevdim. Babam hayata olsaydı olur muydu, belki de olmazdı. Olmayan bir şeyin üzerinden varsayım yapamam.

"İBRAHİM BEY'İ KORKULACAK BİRİ OLARAK GÖRMEDİM"

41 yaşındaki bir çocuk annesi Yıldız, "Ben İbrahim Bey'i sevdim. İnsanlar bunu ısrarla kabul etmek istemediler. 'Hayır, bu bunu sevmemiştir. Şunun için yanındadır' gibi. Niye? Aşkın gözü kördür. Ben İbrahim Bey'i korkulacak bir adam olarak görmedim. İbrahim Bey okuduğum okula gelir, kantinde otururduk ve çorba içerdik" ifadelerini kullandı.

Ayşegül Yıldızdan yıllar sonra İbrahim Tatlıses itirafı

Haberin Devamı

"CANIM BABAMA, CANIM ANNEME TEŞEKKÜR EDERİM"

Geçtiğimiz aylarda dokuz yaşına giren ve anne-babasıyla birlikte doğum günü pastasının mumlarını üfleyen Elif Ada, kutlamada çekilen kareleri annesi tarafından kontrol edilen Instagram hesabına yüklemişti. Elif Ada, anne ve babasına olan sevgisini fotoğrafların altına düştüğü; "Bir yaşıma daha girdim. Canım babama ve canım anneme çok teşekkür ederim, sizi çok seviyorum" notuyla dile getirmişti.

Ayşegül Yıldızdan yıllar sonra İbrahim Tatlıses itirafı

"SENİ SEVİYORUZ KIZIM"

İbrahim Tatlıses, kızının duygusal sözlerine, “Biz de seni seviyoruz kızım, sen bizim bir tanemizsin” diyerek karşılık vermişti. Ayşegül Yıldız ise “İyi ki doğmuşsun bebeğim, gözümün nuru, iyi ki varsın. Seni çok seviyorum” yorumunu yapmıştı.

"BABAM ELLERİYLE BESLER"

Sonrasında Elif Ada, babasıyla birlikte kahvaltı yaparken çekilen fotoğrafını da sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Babasının elleriyle yemek yedirdiği Elif Ada Tatlıses, gönderisine, "Canım babam elleriyle besler" mesajını yazmıştı.

Ayşegül Yıldızdan yıllar sonra İbrahim Tatlıses itirafı