Cadde Aytaç Şaşmaz: Hanımefendi arkadaşım! Aşk yok

Aytaç Şaşmaz: Hanımefendi arkadaşım! Aşk yok

09.03.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Oyuncu Aytaç Şaşmaz ile meslektaşı Cemre Baysel'in aşkı geçtiğimiz aylarda sona erdi. İki isim de ısrarlı sorulara rağmen biten ilişkileri hakkında sessizliğe büründü. Önceki gün Kuruçeşme'de bir objektflfere takılan Şaşmaz, adının Ege olduğunu açıkladığı yanındaki kadın ile ilgili olası 'aşk' haberleri için önlem aldı.

Aytaç Şaşmaz: Hanımefendi arkadaşım Aşk yok

Final yapan 'Baht Oyunu' dizisinde başrolleri paylaşan ve zamanla arkadaşlıkları aşka dönüşen Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz'ın birlikteliği Ekim 2022'de sona ermişti. Şaşmaz'ın, ayrılıktan sonra meslektaşı Hande Doğandemir ile görüntülenmesi kafa karıştırmıştı.

Haberin Devamı

"AŞK YOK, İŞ VAR"

Basın mensuplarının "Yeni bir birliktelik mi var?" sorusu karşısında Doğandemir ile yeni bir tiyatro oyununa başladıklarını söyleyen ünlü isim, "Aşk yok, iş var. Prova öncesi yemek yedik, şimdi gidiyoruz. şimdilik hayatımda kimse yok" açıklamasını yapmıştı.

Aytaç Şaşmaz: Hanımefendi arkadaşım Aşk yok

"ADI EGE"

Aytaç Şaşmaz, önceki gece Kuruçeşme'de bir mekandan çıktıktan sonra yanında bir kadın ile objektiflere takılan 24 yaşındaki oyuncu, "Araçtaki hanımefendi benim arkadaşım, adı Ege. Aşk yok yani" diyerek güldü.

Aytaç Şaşmaz: Hanımefendi arkadaşım Aşk yok

"HAYAT BİR ŞEKİLDE DEVAM ETMELİ"

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketi hakkında konuşan Aytaç Şaşmaz, "Hayat bir şekilde devam etmeli. Biz de tiyatro oyunumuzun gelirini deprem bölgesine bağışlama kararı aldık. Elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz ancak dediğim gibi hayat devam etmek zorunda" ifadelerini kullandı.

Aytaç Şaşmaz: Hanımefendi arkadaşım Aşk yok

Haberin Devamı

Kısa röportaj sonrası aracına binmek için hareketlenen ünlü oyuncu, "Tekrar belirtmek istiyorum, hanımefendi arkadaşım" sözleriyle, özel hayatına ilişkin bir kez daha kendini açıklama yapmak zorunda hissetmesi dikkat çekti.