Cadde Azra Akın ikinci çocuk haberini böyle duyurdu!

Azra Akın ikinci çocuk haberini böyle duyurdu!

20.11.2023 - 17:28 | Son Güncellenme:

Tescilli güzel Azra Akın, 2017'de Atakan Koru ile dünyaevine girmiş, 2018'de oğlu Demir'in doğumuyla ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. 2002 yılında Türkiye ve dünya güzeli seçilen Azra Akın, ikinci kez hamile olduğunu açıkladı.

Azra Akın ikinci çocuk haberini böyle duyurdu

Atakan Koru ile mutlu bir evlilik sürdüren Azra Akın, konuk olduğu 'Pazar Sürprizi' programında dört aylık hamile olduğunu duyurdu.

Haberin Devamı

Ünlü isim, "Evet, ikinci kez hamileyim. Eşim ve ben kendimizi çok şanslı hisssetik, şükrettik. Hamileliğim dört ayı geçti. Demir'e bir kardeş istedik. Sağlıkla gelsin inşallah" dedi.

Azra Akın ikinci çocuk haberini böyle duyurdu

"BU SEFER İÇİMDE TUTAMADIM"

Güzel haberi ailece çıktıkları yaz tatilinde aldıklarını belirten 41 yaşındaki oyuncu ve model, "Ağustos ayıydı, ailecek tatildeydik. Babaanne, anneanne, dedeler de vardı. İnsan normalde birkaç hafta bekler, emin omak ister. Bu sefer içimde tutamadım. Tatildeyden annemlere, eşimin ailesine söyledim" ifadelerini kullandı.

"EŞİM DE SÜRPRİZ OLSUN İSTİYORUM"

2002'de Türkiye güzeli seçilen, aynı yıl Miss World'de dünya güzeli ünvanını elde eden Akın, ilk çocuğu Demir'de olduğu gibi ikinci hamileliğinde de bebeğin cinsiyetini öğrenmek istemediğini söyledi.

Haberin Devamı

Doktor bebeğin cinsiyetini biliyor ama biz bilmek istemiyoruz. İlk hamileliğimde cinsiyeti öğrenmek istemedim, Atakan da bana katıldı. Bu sefer eşim de aynı fikirde, 'Ben de sürpriz istiyorum' dedi.

Azra Akın ikinci çocuk haberini böyle duyurdu