Cadde Azra Akın'dan aşk paylaşımı

Azra Akın'dan aşk paylaşımı

24.02.2021 - 08:16 | Son Güncellenme:

Dört yıl önce dünyaevine giren Azra Akın-Atakan Koru çiftinin mutlu evliliği devam ediyor. 2002 Dünya Güzeli Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşi ile aşklarını gözler önüne serdi.

Azra Akından aşk paylaşımı

Atakan Koru ile 2017'de nikah masasına oturan model ve oyuncu Azra Akın, 2018 yılında ise oğlu Demir'i kucağına almıştı. Zaman zaman mutlu aile pozlarını; takipçilerinin beğenisine sunan 2002 Dünya Güzeli Azra Akın, sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Haberin Devamı

39 yaşındaki Akın, eşi ile birlikte çekilen bu romantik karesini Instagram hesabından yayınladı.

Azra Akından aşk paylaşımı

Geçtiğimiz günlerde "Çocuklar benim en hassas ve duyarlı tarafım. 'Çocuk' denince akan sular duruyor" açıklamasını yapan Azra Akın'ın kalp emojileri ile paylaştığı gönderi takipçilerinden 52 binden fazla beğeni aldı.

Öte yandan oyuncunun bu paylaşımına başta ünlü isimler olmak üzere birçok kişiden "Maşallah" yorumları geldi.

Azra Akından aşk paylaşımı

OĞLUYLA MUTFAĞA GİRDİ

Geçtiğimiz hafta da 2,5 yaşındaki oğlu Demir ile mutfağa giren Azra Akın, yemek yaparken çektirdikleri kareleri "Demir şefle mutfaktayız" notuyla paylaşmıştı.

ÇOCUKLUK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Azra Akın, geçtiğimiz aylarda da çocukluk fotoğrafını paylaşmıştı. Akın'ın 'Günaydın, sizce kim bu bebek?' mesajıyla yayınladığı fotoğraf büyük ilgi görmüştü.

Haberin Devamı

Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa Akın'ın arkadaşları, 'Güzeller güzeli Azra' mesajıyla cevap vermişti.

Azra Akından aşk paylaşımı