Cadde 'Baba aman bir şey deme ne olur!'

'Baba aman bir şey deme ne olur!'

25.09.2023 - 09:35 | Son Güncellenme:

İzzet Yıldızhan, uzun bir aradan sonra ilk kez İstanbul'da görüntülendi. Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül'e destek olan türkücüye, röportaj öncesi oğlu Mustafa'nın uyarısı dikkat çekti. Yıldızhan'ın üç farklı kadından yedi oğlu ve iki kızı bulunuyor.

Baba aman bir şey deme ne olur

Oğlu Mustafa Yıldızhan ile birlikte önceki gün Zorlu Center'da objektiflere yansıyan İzzet Yıldızhan, yakın zamanda yeni albüm çıkartacağının müjdesini verdi.

Haberin Devamı

Ünlü türkücü, "Dört yıl oldu stüdyoya girip müzik yapalı. Artık zamanı geldiğini düşünüyorum. Çok güzel bestelerle karşınızda olacağım" dedi.

Baba aman bir şey deme ne olur

"KONUYU FARKLI YERLERE ÇEKMEK ANLAMSIZ"

Basın mensuplarının sahneye şortla çıkması sonrası eleştiri oklarının hedefi olan Mahsun Kırmızıgül'ü hatırlatması üzerine Yıldızhan, "Mahsun Kırmızıgül bu ülkenin sayılı starlarındandır. Bence değeri bilinmesi gerekir. Hem tatil bölgesi orası, konuyu farklı yerlere getirmek anlamsız" açıklamasını yaptı.

Baba aman bir şey deme ne olur

"ARTIK TÜM FİKİRLERE SAYGIM VAR"

Son zamanlarda birçok erkek solistin parmaklarına oje sürmesi hatırlatılan Yıldızhan, "Arkadaşlar sizleri uzaktan gördüğümüzde Mustafa 'Baba aman bir şey deme ne olur, sade bir röportaj ver' dedi. Sizin bana sorduğunuz soruya bak. Benim artık tüm fikirlere saygım var, kim ne yapıyorsa yapsın. Hepinize saygı duyuyorum. Oldu mu?" sözlerinin ardından kahkaha attı.