Cadde Baba dizisi Cansu öldü mü? Cansu'yu oynayan Özge Özacar Baba dizisinden ayrıldı mı?

Baba dizisi Cansu öldü mü? Cansu'yu oynayan Özge Özacar Baba dizisinden ayrıldı mı?

01.06.2022 - 01:36 | Son Güncellenme:

Baba dizisinin sezon finali bölümünde Kadircan ile Cansu'nun tartışması öne çıktı. Dizide Cansu'nun, Kadircan ile hararetli tartışması ardından görülmemesi akıllara, 'Cansu öldü mü, diziden ayrıldı mı?' sorularını getirdi. Peki, Özge Özacar Baba dizisinen ayrılıyor mu?

Baba dizisi Cansu öldü mü Cansuyu oynayan Özge Özacar Baba dizisinden ayrıldı mı

Show TV'nin fenomen haline gelen Baba dizisi sezon finali bölümünde vedalar arka arkaya geliyor Kadircan derken Cansu'nun da veda edecekler arasında yer aldığı öne sürülüyor. Peki, Baba dizisinin Cansu'su ölüyor mu?

Haberin Devamı

CANSU ÖLECEK Mİ?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer gibi oyuncuların yer aldığı Baba dizisi 15. bölümde sezon finali yapıyor. Sezon bitmeden diziye Cansu'yu oynayan Özge Özacar'ın veda edeceği öne sürüldü.

Gazeteci Birsen Altuntaş haberinde Özacar'ın vedasına yer verdi. Dizinin yeni bölümünde de Kadircan ile Cansu uçurum kenarında tartışma içinde görülüyor. Ardından Kadircan, amcası Kadir'e büyük bir hata yaptığını belirterek gözyaşları içinde kalıyor. Detaylar bölümün yayımlanmasıyla netleşecek.

ÖZGE ÖZACAR KİMDİR?

Özacar, 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi'nde eğitim gördü. İlk oyunculuk deneyimini ise 2015 yılında Tatlı küçük Yalancılar ile elde etti. Ardından 2016 yılında Oyunbozan dizisi ile ekrana geldi. Sinemadaki tecrübesini de 2019 yılında Hababam Sınıfı Yeniden ile kazandı. Öte yandan Özge Özacar, online platformalarda da çeşitli yapımlarla sevenleri karşısına çıktı.

Yazarlar