Cadde Baba dizisi Şahika rolünü oynayan Zeynep Tuğçe Bayat diziden ayrıldı mı? Zeynep Tuğçe Bayat yaşı kaç, kimdir?

Baba dizisi Şahika rolünü oynayan Zeynep Tuğçe Bayat diziden ayrıldı mı? Zeynep Tuğçe Bayat yaşı kaç, kimdir?

01.06.2022 - 01:40 | Son Güncellenme:

Baba dizisinde Şahika rolünü oynayan Zeynep Tuğçe Bayat, dizide Servet karakterinin eşi oluyor. Son bölümde yasak aşkı ile kaçtığı görülen Şahika'nın diziden ayrılığı ayrılmadığı da sorulan sorular arasında yer aldı. Peki, Zeynep Tuğçe Bayat diziden ayrıldı mı?

Baba dizisi Şahika rolünü oynayan Zeynep Tuğçe Bayat diziden ayrıldı mı Zeynep Tuğçe Bayat yaşı kaç, kimdir

Şahika neden yok, diziden ayrıldı mı? Show TV'de yayımlana Baba dizisinde Şahika rolü ile öne çıkan başarılı oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat'ın dizi oyuncuları arasından çıkacağı iddia edilmişti. Baba dizisinin 15. seonz finali bölümünde de yer alan Zeynep Tuğçe Bayat'ın akıbeti merak konusu. Şahika ölecek mi, diziden ayrılıyor mu?

Haberin Devamı

BABA DİZİSİ ŞAHİKA DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Haluk Bilginer'in muazzam oyunculuğu ile her hafta sevenleri karşısına çıkan Baba dizisinde ayrılık yaşanacağı gündeme gelmişti. Başarılı youncu dizide Servet rolüne hayat veren Taner Rumeli'nin eşi karakteri olan Şahika'ya hayat veriyordu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ''Dizinin etkili oyunculuğuyla dikkat çeken Şahika’sı Zeynep Tuğçe Bayat da projeye veda ediyor.''

ZEYNEP TUĞÇE BAYAT KİMDİR?

Zeynep Tuğçe, 8 Şubat 1990 tarihinde Mersin'de dünyaya geldi ve Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk bölümünden mezun oldu. Üniversite zamanında özel tiyatrolarda reji asistanlığı ve oyunculuk yaptı. sonrasında ise Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde öğrenim gördü. FOX'ta yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinde 2009 yılında rol alarak ilk oyunculuk deneyimini elde etti.

Haberin Devamı

2011 yılında Gönülçelen adlı dizide "Nevra" karakterini, aynı yıl Yıldız Masalı dizisinde "Pelin" karakterini, 2014 senesinde Ah Neriman dizisinde "Yeşim" karakterini ve 2015 senesinde Star TV'de yayınlanan Çilek Kokusu dizisinde "Gonca" karakterini canlandırdı. Show TV’de yayınlanan Baba adlı dizide “Şahika” karakterini canlandıran oyuncu, 23 Ağustos 2020 tarihinde oyuncu Cansel Elçin ile nikah masasına oturdu.