Cadde Baba dizisinin Şahika'sı Zeynep Tuğçe Bayat kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Baba dizisinin Şahika'sı Zeynep Tuğçe Bayat kimdir, kaç yaşında ve nereli?

15.02.2022 - 21:22 | Son Güncellenme:

Baba dizisinde Şahika rolü ile Zeynep Tuğçe Bayat öne çıkıyor. Oyuncu, Mersin'de doğdu ve kendisi gibi oyuncu Cansel Elçin ile evlidir. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde hukuk eğitimi ardından Anadolu Üniversitesi'nde de tiyatro eğitimi aldı. Peki, Zeynep Tuğçe Bayat kimdir, kaç yaşında, dizileri neler?

Baba dizisinin Şahikası Zeynep Tuğçe Bayat kimdir, kaç yaşında ve nereli

Zeynep Tuğçe Bayat, Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş'ın Başrolde yer aldığı Baba dizisinde Şahika rolü ile dikkat çekiyor. Oyuncu, daha önce Kuruluş Osman'de yer almıştı. Arka Sıradakiler ile ilk oyunculuk deneyimini elde etti. İşte, Zeynep Tuğçe Bayat hayatı...

Haberin Devamı

ZEYNEP TUĞÇE BAYAT KİMDİR?

Bayat, 8 Şubat 1990 tarihinde Mersin'de dünyaay geldi. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk bölümü mezunudur. Üniversite zamanında özel tiyatrolarda reji asistanlığı ve oyunculuk yaptı. Ardından dizi ve sinema filminde yer aldı. Arka Sıradakiler dizisinde 2009 yılında rol alarak ilk oyunculuk deneyimini kazandı.

2011 senesinde Gönülçelen adlı dizide "Nevra" karakterini, aynı yıl Yıldız Masalı dizisinde "Pelin" karakterini, 2014 senesinde Ah Neriman dizisinde "Yeşim" karakterini ve 2015 senesinde Star TV'de yayınlanmaya başlayan Çilek Kokusu dizisinde "Gonca" karakterini canlandırdı.

Zeynep Tuğçe Bayat, kendisi gibi oyuncu olan Cansel Elçin ile 23 Ağustos 2020 tarihinde evlendi.