Cadde Baba yadigârı! Koray Avcı teknede yaşıyor

Baba yadigârı! Koray Avcı teknede yaşıyor

08.05.2023 - 12:35 | Son Güncellenme:

Şehir hayatından sıkılıp soluğu doğada alan, huzuru masmavi denizde bulan ünlüler kervanına bir isim daha katıldı. Önceki akşam Girne'de bir otelde müzikseverlerle buluşan şarkıcı Koray Avcı, babası Veysel Medet Avcı'ya aldığı, Eylül 2021'de babasının yaşamını yitirmesi sonrası ise kendisinin kullanmaya başladığı tekne ile değişen hayatını anlattı.

Baba yadigârı Koray Avcı teknede yaşıyor

Koray Avcı'nın babası Veysel Medet Avcı (55), 2021 yılında Ankara'da kalp ve böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Tören sırasında babasının tabutunun başından ayrılmayan şarkıcı, sevenlerinin ve yakınlarının taziyelerini kabul etmişti.

Haberin Devamı

"KAPTAN OLMAYA KARAR VERDİM"

Girne'de verdiği konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Avcı, "Babam için bir kayık almıştım. Ona kullanmak nasip olmadı ve bana kaldı. Daha sonra kaptan olmaya karar verdim ve eğitim aldım ve kendi teknemle ilk kez açık denize çıkmış oldum" dedi.

Baba yadigârı Koray Avcı teknede yaşıyor

"YAZI TEKNEDE GEÇİRECEĞİM"

Bu yelkenli kendi halinde küçük bir ev gibi. Şu an orada yaşıyorum. Yazı orada geçireceğim. Babam sayesinde o sakinliğin tadını çıkarıyorum, çok güzel besteler yapıyorum ve ona her gün teşekkür ediyorum. Amatör bir kaptanım ama profesyonelliğe doğru elimden gelen her şeyi yapacağım.

Baba yadigârı Koray Avcı teknede yaşıyor

YENİ ŞARKI MÜJDESİ

Bu ay çıkacak yeni single çalışmasının müjdesini veren 33 yaşındaki şarkıcı, "Sözü ve müziği bana ait. Güzel bir aşk hikayesini anlatıyor. Bu şarkı sayesinde, 2015'te tanıştığımız ilk günü yeniden yaşayacağız. Dinlenme ve izlenme sayıları ile ilgili iddialı değilim ama sevenlerim bu şarkıyı çok beğenerek dinleyecektir" dedi.

Şarkılarını gece boyunca misafirleriyle hep bir ağızdan seslendiren Koray Avcı, izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı.

Baba yadigârı Koray Avcı teknede yaşıyor