Cadde Babaannesini kaybetmişti! 'Onun okuduğu dualar olmadan nasıl şifalanacağım diyorum'

Babaannesini kaybetmişti! 'Onun okuduğu dualar olmadan nasıl şifalanacağım diyorum'

08.03.2023 - 10:00 | Son Güncellenme:

'Eyvah Eyvah', 'Ihlamurlar Altında' ve 'Eşref Saati' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Özge Borak, geçtiğimiz günlerde yoğun bakımda olan babaannesinin hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Ünlü isim, son olarak bugün toprağa verilecek olan babaannesiyle ilgili yaptığı duygusal bir paylaşımla dikkat çekti.

Babaannesini kaybetmişti Onun okuduğu dualar olmadan nasıl şifalanacağım diyorum

Ünlü oyuncu Özge Borak, geçtiğimiz hafta babaannesi Neriman Borak'ın bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini açıklamıştı. Bbaannesinin yoğun bakımda olduğunu söyleyen oyuncu, Neriman Borak'ın entübe edildiğini duyurmuştu.

Haberin Devamı

"AİLECE BEKLİYORUZ"

Borak, "Babaannem üç gündür yoğun bakımda ve dün entübe edildi. Eş, dost, arkadaş, akraba araya ve soran herkese hem teşekkür etmek hem de bilgi vermek istedik. Sağ olun var olun. Ailece biz de bekliyoruz, eksik olmayın" ifadelerini kullanmıştı.

Babaannesini kaybetmişti Onun okuduğu dualar olmadan nasıl şifalanacağım diyorum

KÖTÜ HABERİ VERDİ

41 yaşındaki oyuncu, 6 Mart'ta ise Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bir paylaşım daha yaparak; kötü haberi vermişti. Ünlü isim, şu ifadeleri kullanmıştı:

Günlerdir yoğun bakımda olan canım babaannem bugün vefat etti. Eş, dost, arkdaş, akraba arayan soran herkese yine hem teşekkür etmek; hem de bilgi vermek istedik. Sağ olun, var olun.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Sözlerine, "İstanbul dışından gelecek yakınlarımızı bekliyoruz" şeklinde devam eden Özge Borak; "Cenaze töreni için gün, saat, yer belli olduğunda haber vereceğiz" diye yazmıştı. Borak, daha sonra yaptığı bir paylaşımda babaannesinin 8 Mart'ta toprağa verileceğini duyurmuştu.

Haberin Devamı

Babaannesini kaybetmişti Onun okuduğu dualar olmadan nasıl şifalanacağım diyorum

DUYGUSAL PAYLAŞIM

Ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından babaannesiyle çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, duygusal bir yazı kaleme aldı. Özge Borak, paylaşımında şunları yazdı:

Öncelikle bilmenizi isterim ki; şarkı acıyı katmerlemek için değil, aksine sürece sabretmek içindir. Hepimizin yaraları, acıları var. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Son bir aydır kalplerimize düşen ateşle yanıyoruz. Herkesin kendi derdi de var elbet. Mesela biz, ailece yarın defnedeceğimiz babaannemin gidişine de yanıyoruz. Bir yaprak daha düştü yere.

"YANIYOR KENDİ DERDİYLE HEPİMİZİN KALPLERİ"

Sözlerine; "Biliyorum elini öpemeyeceğim, pamuk gibi saçlarına dokunamayacağım bir daha. Anlattığı hikayeleri dinleyemeyecek, oturduğu yerden dans edişine gülemeyeceğim, her humus yaptığımda 'bir lokma daha koy' dediğini duyamayacağım artık. Ama hepsi burada, hafızamda" şeklinde devam eden Borak; "Onun okuduğu dualar olmadan nasıl şifalanacağım diyorum kendi kendime. Velhasılı kağıt kesiği acılarımız can yakıyor, yanıyor kendi derdiyle hepimizin kalpleri" diye yazdı.

Babaannesini kaybetmişti Onun okuduğu dualar olmadan nasıl şifalanacağım diyorum

"SABREDECEĞİZ"

"Ama bak ne diyor; kül olur kalbindeki zamanla. Bu bir süreç, sabredeceğiz" ifadelerini kullanan oyuncu, sözlerini şöyle noktaladı:

Önce biraz yanacağız evet; madem ateş düştü, bırakalım da yanalım. Onu da yaşayalım. Yok saymadan, olduğu gibi. Çocukluğumuz geride kalacak belki, ama zamanla yana yana kül olduğunda ateşimiz, biraz daha büyüyeceğiz...