Cadde Babasını kazada kaybeden Özge Ulusoy: Tehdit etmek nedir ya?

Babasını kazada kaybeden Özge Ulusoy: Tehdit etmek nedir ya?

02.01.2023 - 13:40 | Son Güncellenme:

Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde aldığı acı haberle sarsıldı. Ünlü mankenin 73 yaşındaki babası, Emekli Albay Haydar Ulusoy, Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Babasını düşkünlüğüyle bilinen Ulusoy "Kaza değil, cinayet" açıklamalarının ardından sosyal medyadan aldığı tehdidi paylaştı.

Babasını kazada kaybeden Özge Ulusoy: Tehdit etmek nedir ya

Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy, 4 Aralık Pazar günü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Elif N. yönetimindeki cip, Milli Savunma Bakanlığı lojmanları önünden yolun karşısına geçmek isteyen Haydar Ulusoy'a çarparak, hayatını kaybetmesine sebep olmuştu.

Haberin Devamı

2 YILDAN 6 YILA KADAR HAPİS

Ulusoy'a otomobille çarpıp ölümüne neden olan sürücü Elif N., polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak, cezaevine gönderilmişti. Elif N. hakkında, 'taksirle ölüme neden olma' suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlenmişti.

Babasını kazada kaybeden Özge Ulusoy: Tehdit etmek nedir ya

"MERHAMET YOK"

Babasının ölümüyle yıkılan Özge Ulusoy, sosyal medyada "Kaza değil, cinayet" diyerek isyan etmişti. Tutuklanan sürücünün ifadesine de değinen ünlü isim, "Komple çelişkilerle dolu! Fren yaptığını söylüyor, fren izi yok! 50 km'nin altında gittiğini söylüyor ve hafif sağa kırdığını söylüyor. Bunların hepsi yalan. Babama 50 km'nin altında çarpsaydı, babam şu anda hastanedeydi. Merhamet yok, herkese yalan söylüyorlar, böyle bir vicdansızlık olabilir mi?" ifadelerini kullandı.

Babasını kazada kaybeden Özge Ulusoy: Tehdit etmek nedir ya

Haberin Devamı

"VİCDANSIZ SENSİN!"

Babasına otomobiliyle çarpan sürücünün dayısı olduğunu iddia eden kişi, Özge Ulusoy'a sosyal medya üzerinden gönderdiği mesajlarda "Vicdansız sensin. Ukala ne haddine senin herkese iftira atmak. Ben Elif'in dayısıyım. Haddini bil artık. Bilmezsen ben sana bildiririm hadsiz seni" dedi.

Babasını kazada kaybeden Özge Ulusoy: Tehdit etmek nedir ya

"ALLAH'IM BİZİ BU İNSANLARDAN KORU"

Gelen mesajları yayınlayan Özge Ulusoy ise şu sözlerle isyan etti: "Bak sen bir de bana haddimi bildirecekmiş. Babamı öldürüp türlü yalanlar söylemişsiniz. Ben gerçeği söyleyip babamın hakkını arayıp adalet isteyince bir de tehdit ediyorsunuz? Sen kimsin ha kimsin? Allahım sen bizleri koru bu insanlardan korkunç! Hâlâ şoku ve korkuyu atamıyorum üzerimden. Tehdit etmek nedir ya?"

Babasını kazada kaybeden Özge Ulusoy: Tehdit etmek nedir ya

"HOŞÇA KAL DEMİYORUM, ELBET KAVUŞACAĞIZ"

Zor günler geçiren Ulusoy, babasıyla birlikte çekilen eski bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Haydar Ulusoy'u yad eden Özge Ulusoy, duygusal bir mesaj kaleme almıştı.

Özge Ulusoy, paylaşımına şu notu düşmüştü:

Kalbim... Seni bu evrendeki tüm sevgilerden daha çok seviyorum… Benimlesin biliyorum, hissediyorum… 'Hoşça kal' demiyorum, elbet kavuşacağız… Kusursuz bir baba, harika bir eş, mükemmel bir insan olduğun için teşekkür ederim. Senin kızın olmak bir gurur. Sana tüm hakkım helal babacığım, umarım sen de bizleri izleyip, gururlanıyorsundur. Hep yaptığın gibi… Annem bize emanet, sen de oradan bizleri koru olur mu? Mekanın cennet olsun, Allah rahmet eylesin... Kızın 'Fındıka Hanım'…

Babasını kazada kaybeden Özge Ulusoy: Tehdit etmek nedir ya