Cadde Babasının ölüm yıl dönümünde köpeğini kaybetti! 'Atlatmam zaman alacak'

Babasının ölüm yıl dönümünde köpeğini kaybetti! 'Atlatmam zaman alacak'

31.03.2023 - 12:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü Yeni Zelandalı oyuncu Russell Crowe, babası John Alexander Crowe'un ölümünün ikinci yıl dönümünde yavru köpeğinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Louis adını verdiği köpeğine kamyon çarptığını söyleyen Crowe, katıldığı bir programda yaşananlarla ilgili konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

Babasının ölüm yıl dönümünde köpeğini kaybetti Atlatmam zaman alacak

'Gladyatör', 'Robin Hood' ve 'Akıl Oyunları' gibi yapımlarla tanınan Hollywood yıldızı Russell Crowe, çok sevdiği yavru köpeğinin, babasının ölümünün ikinci yıldönümünde bir kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı.

Haberin Devamı

"VETERİNERE GÖTÜRMEYE ÇALIŞTIK"

Crowe, geçtiğimiz gün Twitter hesabından köpeğinin bir fotoğrafını paylaştı ve altına görenleri duygulandıran şu sözleri yazdı:

Bu, Louis. 16 aylıktı. Minik, arsız, ve cesurdu. Kalbimi kazandı. Ama ne yazık ki bugün, babamın vefatının ikinci yıl dönümünde, ona bir kamyon çarptı. Köpeğimi veterinere götürmeye çalıştım ama onu ne kadar çok sevdiğimi söylerken kollarımda öldü.

Babasının ölüm yıl dönümünde köpeğini kaybetti Atlatmam zaman alacak

DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Ardından The Kyle and Jackie O Show'da konuşan 58 yaşındaki Crowe, köpeğinin kaybından bahsederken duygusal anlar yaşadı. Sunucu Kyle Sandilands, köpeklerin birer aile üyeleri gibi olduğunu söyledi ve, ünlü isme; "İyi misin? Her şey yolunda mı?" diye sordu.

"ATLATMAK ZAMAN ALACAK"

Aktör, gözyaşları içerisinde "Hayır, aslında biraz yıkıldım. Çok güzel bir köpekti, hayatımı onun etrafında şekillendiriyordum. O yüzden bunu atlatmak biraz zaman alacak" diye konuştu.

Babasının ölüm yıl dönümünde köpeğini kaybetti Atlatmam zaman alacak

Sandilands ve yardımcı sunucu Jackie O Henderson, aktörün acısını paylaştıklarını bir kez daha dile getirdiler.

Haberin Devamı

"SONSUZA KADAR HÜZÜNLE ANILACAK"

Russell Crowe, 85 yaşındaki babası John Alexander Crowe'un ölümünü iki sene önce, 30 Mart 2021'de şöyle duyurmuştu:

Bugün güneş parlıyor ve sağanak yağmur dinmiş olsa da, bu tarih sonsuza kadar hüzünle anılacak. Sevgili yaşlı adamım, güzel babam, tanıdığım en nazik insan, bugün vefat etti.

Babasının ölüm yıl dönümünde köpeğini kaybetti Atlatmam zaman alacak

"EN ETKİLİ YÖNTEM"

Sözlerine, "Bunu paylaşıyorum çünkü dünyanın dört bir yanında babamın kalplerine dokunduğu insanlar olduğunu biliyorum" şeklinde devam eden aktör; "Bu paylaşım muhtemelen haberi aktarmak için en etkili yöntem" ifadelerini kullanmıştı.