Cadde Bahar Candan'ın banka hesabındaki para şaşırttı! 'Bir uyandım hayatımı çalmışlar'

Bahar Candan'ın banka hesabındaki para şaşırttı! 'Bir uyandım hayatımı çalmışlar'

04.02.2023 - 11:25 | Son Güncellenme:

'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen, daha sonra sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren Bahar Candan, "Bir uyandım hayatımı çalmışlar" diyerek, banka hesabındaki parayı takipçilerine gösterdi. Hesaptaki parayı görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Bahar Candanın banka hesabındaki para şaşırttı Bir uyandım hayatımı çalmışlar

Ablası Nihal Candan'ın ardından katıldığı moda yarışmasıyla tanınan Bahar Candan, Nisan 2022'de konuk olduğu 'Beyin Dedektifi' programında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Haberin Devamı

"Çok yalnızım ve sıkılıyorum. Sosyal medyada "Bir arkadaş arıyorum, maaşını vereceğim" mesajıyla dikkat çeken Candan, travmalarıyla ilgili soru üzerine “Benim travmam Lidyalıların parayı bulması. Artık insanlar parayla ruhlarını satmaya başladı” demiş ve hiç arkadaşı olmadığını itiraf etmişti.

Bahar Candanın banka hesabındaki para şaşırttı Bir uyandım hayatımı çalmışlar

"PARAYLA ELDE ETMEYE ÇALIŞTIM"

Lüks yaşantısıyla dikkat çeken fenomen, “Arkadaşım yok. Onları parayla elde etmeye çalıştım. Beni suistimal etmelerine bile izin verdim. Ama onlar benimle hiç arkadaş olmuyorlar. Arkadaş ilanı verdiğimde, bana özgeçmiş yolladıklarında ‘Senin masan bile oluruz, biz eğiliriz, üzerimize çay koyarsın’ diyorlar. Benimle toplumda belli bir tanınmışlık elde ediyorlar. Takipçi sayıları artıyor, para kazanıyor ve sonra benden gidiyorlar. Bu çocukluğumdan beri böyle. Beni en çok yaralayan küçükken otelde yabancı asıllı bir çocuk yanıma gelmişti. Babam arkadaşlarıma dondurma ve kola alıyordu. Dondurma ve kolaları bitince gidiyorlardı. O yabancı çocuğun dondurması bitince beni nasıl terk ettiğini düşününce üzülüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Bahar Candanın banka hesabındaki para şaşırttı Bir uyandım hayatımı çalmışlar

Haberin Devamı

BAHAR CANDAN GERÇEK Mİ?

İlginç açıklamalarıyla magazin gündemine gelen Bahar Candan, “Rol mü yapıyorsunuz?” sorusuna şu yanıtı vermişti:

Sesim gerçek, değiştirmiyorum. Zaten rol de yapıyorsanız bir süre sonra ona dönüşüyorsunuz. 'Sen geçmişte de böyle biri miydin?' demek, kilo verdikten sonra zayıflayan birine 'Sen ezelden beri zayıf mıydın?' demekle aynı. Her şey değişim ve dönüşüm içerisinde. Tabii ki Bahar Candan bu değildi, bir noktada başladı. Lugatıma farklı kelimeler ekledim, mimiklerim değişmiş olabilir. İzlediğiniz Bahar Candan videolarında ilk bir sene gerçek, son bir sene kazanılmış, öğrenilmiş ve dönüştürülmüş. Bundan beş sene sonra izleyeceğiniz Bahar Candan daha dönüştürülmüş olacak.

Bahar Candanın banka hesabındaki para şaşırttı Bir uyandım hayatımı çalmışlar

12.2 MİLYON TL!

Bahar Candan, sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. 25 yaşındaki ünlü isim, son olarak banka hesabındaki parayı, 560 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı.

Bahar Candanın banka hesabındaki para şaşırttı Bir uyandım hayatımı çalmışlar

"HAYATIMI ÇALMIŞLAR"

Banka hesabının ekran görüntüsünü yayınlayan Candan, "Bir uyandım hayatımı çalmışlar" mesajını yazdı. Fenomenin tek bir banka hesabında 12.2 milyon TL olduğunu görenler şaşırdı.