Cadde BARBAROSLAR İSABEL ÖLDÜ MÜ, diziden ayrıldı mı? İsabel'i oynayan Pelin Akil kimdir, nereli, kaç yaşında?

BARBAROSLAR İSABEL ÖLDÜ MÜ, diziden ayrıldı mı? İsabel'i oynayan Pelin Akil kimdir, nereli, kaç yaşında?

19.05.2022 - 21:47 | Son Güncellenme:

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde İsabel'e hayat veren Pelin Akil diziden ayrılıyor mu? Ekrana gelen 29. bölümde ağır yaralanan İsabel'in akıbeti dizi takiipçileri tarafından merak konusu oldu. Ayrılıklarla son dönemde gündeme gelen Barbaroslar dizisinde Pelin Akil ayrılıyor mu?

BARBAROSLAR İSABEL ÖLDÜ MÜ, diziden ayrıldı mı İsabeli oynayan Pelin Akil kimdir, nereli, kaç yaşında

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda vedalar ekrana damga vuruyor. Dizide İsabel'e hayat veren Pelin Akil'in durumu sorgulanıyor. Meryem ile birlikte saldırıya uğrayan İsabel ölüyor mu?

Haberin Devamı

İSABEL ÖLDÜ MÜ?

Barbaroslar dizisinin İsabel'i Pelin Akil dizi kadrosunda ayrılıyor. Oyuncunun hayat verdiği İsabel rolü, 29. bölümde saldırı sonrası ağır yaralı olarak kurtulmuştu. 30. bölümde ölerek dizi kadrosundan ayrılacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberinde, ''Berat Özdoğan’ın yönettiği “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı”na Pelin Akil veda ediyor. İlgiyle izlenen dizide İzabel rolüne hayat veren Akil, 30. bölümde ekipten ayrılacak.'' ifadeleri yer aldı.

PELİN AKİL KİMDİR?

Akil, 17 Nisan 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Rent Müzikali, Marika'nın Serveti, Abim Geldi, İstanbulname, Depo, Sersefil-Korkuyorum Sevgilim ve Closer gibi tiyatro oyunlarında yer alan Pelin Akil ilk ve en çok konuşulan deneyimini 2007-2011 yılları arasında FOX'ta yayımlanan Arka Sıradakiler dizisiyle yaşadı.

Haberin Devamı

TRT 1'de yayınlanan, Pana Film'in yapımcısı olduğu Kurt Kanunu dizisinde Ballı Naciye rolünü oynadı, Kurt Kanunu'nda oynadığı süreçte bir de TRT 1'de yayımlanan Seksenler dizisinde Seçil karakterine can veriyordu. 2012 yılında Show TV'de yayımlanan Suskunlar dizisinde Nisan karakterini canlandıran Pelin Akil daha sonra karşımıza 2014 yılında TRT 1'de yayınlanan Kızıl Elma dizisiyle çıktı. 2015'te Show TV'de yayımlanan Ne Münasebet dizisinde Nil karakterine can vermiştir. Bunların yanı sıra Aile İşi ve Çember projelerinde yer almıştır. Pelin Akil, dizilerin yanı sıra sinema ve tiyatro sahnelerinde de yer alıyor.

Anne tarafından Makedonya göçmeni, baba tarafından ise Boşnak asıllı olan oyuncu, Anıl Altan ile 2016 yılından beri evli olup ikiz kız çocuğu sahibidir.