Cadde 'Barbie' filminin başrol oyuncuları objektiflere takıldı

'Barbie' filminin başrol oyuncuları objektiflere takıldı

29.06.2022 - 15:44 | Son Güncellenme:

Hollywood'un en güzel kadınları arasında yer alan dünyaca ünlü Avustralyalı oyuncu Margot Robbie'nin Barbie'yi, Ryan Gosling'in ise Ken'i canlandıracağı Barbie filminin Los Angeles'taki setinden fotoğraflar geldi. 21 Temmuz 2023'te sadece sinemalarda gösterilecek filmde Ken'i canlandıran Gosling, yeni saç rengi ve farklı tarzıyla dikkat çekti.

Barbie filminin başrol oyuncuları objektiflere takıldı

Dünyaca ünlü oyuncu Margot Robbie hayatının bir döneminde eski Amerikan güreşçisi ve aktör John Cena'nın karton maketiyle uyuduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Independent'in Screen Rant'tan aktardığı habere göre, Robbie söz konusu açıklamayı 30 Temmuz'da vizyona girecek filmin tanıtımı için katıldığı Jimmy Kimmel Live programında yaptı.

Robbie, televizyon şovuna karakterinin kostümüyle katılan Cena'nın hayatının bir döneminde önemli bir yere sahip olduğunu açıkladı.

Barbie filminin başrol oyuncuları objektiflere takıldı

"YATAK ODASINDA CENA'NIN MAKETİ VARDI"

"John Cena'ya takıntılı biriyle birlikteydim. O kadar takıntılıydı ki 21'inci doğum gününde John Cena gibi giyinmişti. Yatak odasında John Cena'nın karton maketi vardı. Bu nedenle iki yıl boyunca o odada John Cena'nın gerçek boyutlardaki maketiyle yattım" diyen Robbie, sözlerine şöyle devam etti: 

Bazen gecenin bir yarısı uyandığımda, 'Ah bu sadece John Cena, sorun değil' derdim. 'Artık John Cena'yla çalışıyorum bunu ona söylemeli miyim yoksa garip mi olur?' diye düşündüğümü hatırlıyorum. Bunu kendime saklayacaktım; böylesi bir başlangıç hem iş ilişkisi hem de arkadaşlık açısından tuhaf olur diye düşünmüştüm. Beş saniye sonra, 'Bir zamanlar gerçek boyutlarındaki görselinle aynı odada uyuyordum' deyiverdim.

Barbie filminin başrol oyuncuları objektiflere takıldı

Öte yandan Greta Gerwig'in yönetmenliğini üstlendiği yeni Barbie filminden ilk set görüntüleri yayınlandı. Ryan Gosling filmde Ken karakterini canlandırırken Margot Robbie, Barbie karakterini beyaz perdeye taşıyacak. Filmin çekimleri ise Kaliforniya'da yapılıyor.

Haberin Devamı

GELECEK SENE VİZYONDA

Filmin yapımcılığını üstlenen Warner Bros filmin 21 Temmuz 2023'te sadece sinemalarda gösterileceği bilgisini verdi. Filmin 38 yaşındaki yönetmeni Gerwig, senaryoyu uzun süredir ilişki yaşadığı Noah Baumbach ile birlikte yazdı.

Barbie filminin başrol oyuncuları objektiflere takıldı

Robbie, Vogue dergisine verdiği röportajda, rolü üstlenmenin kolay olmadığını kabul ederek, "Rol, bir sürü zorlukla ve bir sürü nostaljiyle geliyor. Ancak, bununla birlikte meydan okumak için heyecan verici bir yol olarak görünüyor" demişti.

KEN OLARAK İLK GÖRSELİ YAYINLANDI

Filmde oyuncak bebek Ken'i canlandıran Ryan Gosling'in filmden ilk karesi geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Oyuncu, filmdeki yeni saç rengi ve farklı tarzıyla dikkat çekti.

Barbie filminin başrol oyuncuları objektiflere takıldı

FİLMİN KONUSU

Filmde, Barbie ülkesinde yaşayan bir Barbie bebek, yeterince mükemmel olmadığı için oradan kovulur ve gerçek hayatta maceralar yaşar. Filmin çekileceğini 2020'de duyuran Robbie, seyircilerine "filmin farklı olacağı" sözü vermişti.

Barbie filminin başrol oyuncuları objektiflere takıldı