Cadde Barış Arduç'tan kızı Asya'ya: Anlatılmaz yaşanır

Barış Arduç'tan kızı Asya'ya: Anlatılmaz yaşanır

15.03.2024 - 07:10 | Son Güncellenme:

Barış Arduç, önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Kızı Asya ile ilgili gelen sorulara yanıt veren Arduç, İspanyol paça pantolonu ve giyim tarzıyla dikkat çekti.

Barış Arduçtan kızı Asyaya: Anlatılmaz yaşanır

Gupse Özay ile Barış Arduç'un, 'Deliha' (2014) filminin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşmüştü. 29 Temmuz 2020'de Çeşme'de nikâh masasına oturan oyuncu çift, 9 Eylül 2022 tarihinde ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamış, kızlarına Jan Asya ismini vermişti.

Haberin Devamı

"BABALIĞI ÇOK SEVDİM"

Babalık sürecinden bahseden Barış Arduç, "Çok iyiyiz. Sabah kızımla vakit geçirdim Gupse'nin röportajları var diye. Ben çok sevdim babalığı" demişti.

Barış Arduçtan kızı Asyaya: Anlatılmaz yaşanır

"PERİŞAN OLDUM"

İlk günden itibaren Jan Asya ile kendisinin ilgilendiğini dile getiren Özay, lohusalığıyla ilgili; "Ben yardım isteyemedim. 'İyiyim' ,'Uykusuz değilim' gibi sözleri çok kullandığımı fark ettim. Oysa o an kim varsa evde; 'kocacığım', 'anneciğim', 'kayınvalideciğim' diyebilirdim. Yardım isteyememeyi bırakamama hali beni perişan etti. Ben genelde de yardım isteyemeyen bir insanım. Mesela düşsem kendim hallederim. Dolayısıyla bu beni mahvetti, hayatımı kaydırdı. Filmde 'Lütfen anneler yardım isteyin, yardım istemekten korkmayın' mesajını vermek istedim. Önceki anneler de yeni anneye hava atmayın, empati kurun" ifadelerini kullanmıştı.

Barış Arduçtan kızı Asyaya: Anlatılmaz yaşanır

Haberin Devamı

"SEVENLERİMİN KARŞISINDA OLACAĞIM"

Barış Arduç, önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Oyuncu "Yeni projeler var, şu an görüşme halindeyim, en geç mayıs gibi setlerde olacağım, çok detay vermeyeyim ama öncelikle sinema filmi ile izleyicilerin karşısında olacağım. Dizi için de görüşmelerimiz devam ediyor, yeni sezonda diziyle ekranlara döneceğim. Dizi konusunda kendimde  hikayeyi oluşturma anlamında katkı yapıyorum, içimize sinene kadar hikayeyi oluşturacağız, sonrasında sevenlerimin karşısında olacağım" diye konuştu.

Barış Arduçtan kızı Asyaya: Anlatılmaz yaşanır

"DOYA DOYA YAŞIYORUM"

Kızı Asya ile ilgili gelen sorulara Arduç "Büyüyor, iki yaşına doğru gidiyor, çok çabuk büyüyor, harika bir duygu bu. Her anında onun yanında olmak ve büyüdüğüne şahit olmak anlatılmaz yaşanır. Ben de doya doya yaşıyorum onu, çok da konuşup kendi kıymetini yitirmesini istemiyorum, şimdilik bir cümleyle noktalayalım daha sonra uzun uzun konuşuruz" diye yanıt verdi.

Barış Arduçtan kızı Asyaya: Anlatılmaz yaşanır

GİYİM TARZI DİKKAT ÇEKTİ

Barış Arduç giydiği İspanyol paça pantolonu ve giyim tarzı ile dikkat çekti. 

Barış Arduçtan kızı Asyaya: Anlatılmaz yaşanır