Cadde Bayram coşkusu

Bayram coşkusu

25.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Ramazan Bayramı’nda sanatçılar ağırlıklı olarak Bodrum ve Kıbrıs’ta sahne alacak. Şarkıcılar, özel repertuvarlarıyla hayranlarının karşısına çıkacak.

Bayram coşkusu

4 Haziran’da başlayacak Ramazan Bayramı’nda şarkıcılar, geçtiğimiz senelerde olduğu gibi Kıbrıs ve Bodrum’a çıkarma yapacak. Kıbrıs Elexus Hotel’de bayramın ikinci günü (4 Haziran) Deniz Seki, üçüncü günü ise Serkan Kaya sevenleriyle buluşacak. Merit Park Hotel’de bayramın birinci günü Ayta Sözeri, ikinci günü Volkan Konak, üçüncü günü ise Korhan Saygıner sahne alacak. Merit Crystal Cove Hotel’de 5 Haziran’da Sıla, bayramın son günü ise Cenk Eren fenomen eserlerini söyleyecek. Kıbrıs Nuh’un Gemisi’nde bayramın ikinci günü Funda Arar, üçüncü günü ise İzzet Yıldızhan sahne alırken, 8 Haziran’da ise Emel Sayın coşkusu yaşanacak.

Haberin Devamı

Bodrum’da ünlüler geçidi
Bodrum Azka Hotel’de, bayramın birinci günü Safiye Soyman ve Faik Öztürk, kahkaha dolu sahnesiyle izleyici karşısına çıkarken, ikinci gün Banu Zorlu, son gün ise Seda Sayan sevenleriyle buluşacak.

Ajda Pekkan, bayramın birinci günü Yalıkavak Marina Konser Sahnesi’nde ‘Yakar Geçerim’, ‘Arada Sırada’, ‘Resim’, ‘Yan’, ‘Aynen Öyle’, ‘Vitrin’ ve ‘Flu Gibi’ sevilen şarkılarını seslendirecek.

Şehir şehir dolaşacak
Hande Yener, bayramda şehir şehir dolaşarak, hayranlarıyla buluşacak. Şarkıcı, konserlere bayramın ikinci günü Edirne Uzunkum Beach’de start verecek. Bayramın son günü Mersin Pop Fest’te binlerce kişiye seslenecek olan şarkıcı, ertesi gün ise hem Didim hem de Bodrum’da sahne alacak. Bayram tatilinin dokuz gün olması nedeniyle Yener, 8 Haziran’da Kıbrıs Pia Bella Hotel Chamada Club’ta sevenleriyle buluşacak.

Haberin Devamı

Eğlence her yerde
Bayram tatilinin dokuz gün olması nedeniyle Türkiye’nin birçok yerinde ünlü isimleri ağırlayan Jolly Joker’de coşku yaşanacak. Jolly Joker Vadistanbul’da 7 Haziran’da Koray Avcı, ertesi gün ise Hakan Altun konser verecek. Jolly Joker Antalya’da 5 Haziran’da Rubato sahneye alırken, diğer günler sırasıyla Koray Avcı, Bülent Ersoy ve Deha Bilimlier sevenlerine seslenecek. Jolly Joker Alaçatı’da ise 5 Haziran’da Tan Taşçı’yla başlayacak eğlence, Hakan Altun, Gülşen, Yıldız Tilbe ve Rubato’yla sonlanacak.

Sibel Can: 4 Haziran Kıbrıs Kaya Palazzo-5 Haziran Antalya Sueno Hotels Deluxe-6 Haziran Antalya Sueno Hotels Beach
Ebru Gündeş: 4 Haziran Kıbrıs Cratos-5 Haziran Antalya Sueno Side-6 Haziran Antalya Sueno Belek
Serkan Kaya: 5 Haziran Çeşme Gala Aya Yorgi-8 Haziran Bodrum Sahne
Serdar Ortaç: 4 Haziran Didim Caprice Deluxe Otel
Fettah Can: 7 Haziran Mersin Pop Fest-8 Haziran Alaçatı Şerefe
Cengiz Kurtoğlu: 9 Haziran Didim Caprice Deluxe Otel
Cem Belevi: 7 Haziran Batum Golden Palace Hotel
Kenan Doğulu: 8 Haziran İzmir Musicorium
Altay: 4 Haziran Antalya Sueno
Merve Özbey: 4 Haziran Bodrum Sebastian Beach-5 Haziran Antalya Aura Club-6 Haziran Çeşme Solemare Beach ve Medusa Club