Cadde BAYRAM PAZARI

BAYRAM PAZARI

19.10.2012 - 19:22 | Son Güncellenme:

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala alışveriş heyecanı hepimizi sardı. Pek çok marka, bu bayrama özel kampanyalarla alışverişi daha zevkli ve uygun hale getiriyor

BAYRAM PAZARI

GENÇLERi HEDEFLiYOR

Haberin Devamı

Pierre Cardin; estetik, dayanıklı ve göz alıcı eşarplarla iyi giyinmeyi seven kadınlara kendini özel hissettiriyor. Koleksiyondaki sofistike desenler, trendy renklerle birleşiyor. Marka, Teenager Koleksiyonu’yla da genç zevklere hitap ediyor.

HEDiYELERi KAÇIRMAYIN

Fabrika’da bu bayram alışverişler çok sürprizli! Fabrika kadın ürünü alışverişlerinizde ikinci ürüne yüzde 50, erkek reyonlarından yapacağınız takım elbise alışverişlerinde yüzde 30 indirim, sizleri bekliyor. Kadın basic triko alışverişlerinde ikincisi, erkek ürünlerindeyse gömlek alana çok şık bir kravat hediye.

HESAPLI ALIŞVERiŞ

Kiğılı, hesaplı alışverişin kapılarını açıyor. Turkcell’li müşterilerine özel yeni sezon ürünlerinde yüzde 40’a varan indirim sunan marka, kışlık gardıroplarını zenginleştirmek isteyen erkekleri bekliyor.

Haberin Devamı

GARDIROBUNUZU YENiLEYiN

Her sezon ürün zenginliği ve yenilenen koleksiyonlarıyla dikkat çeken D’S Damat, bayramda tarzını yenileyecek erkekleri bekliyor. Takım elbiseler 259, trikolar 49.90 ve gömlekler 39. 90 TL’den başlayan fiyatlarla bu bayram size gelsin.

BAYRAM PAZARI

ÇiFTE?KUTLAMA

Kurban Bayramı’nda kendinize ve sevdiklerinize şık, kaliteli ve yıllarca kullanılacak hediyeler almak için, Desa’nın fırsatlarından yararlanın.

ERKEK?MODASI

Hatemoğlu kış sezonunda, neredeyse 18 yaş üzeri her erkeğin tarzına hitap eden koleksiyonlar da yok yok. Birbirinden şık kıyafetler, 130 S’takım elbiseler, slim fit gömleklerin yanı sıra, triko, sweat, jeanler ve kaşkol, şal, kemer, kravat gibi aksesuarlar koleksiyonu tamamlıyor. Üstelik takım elbise alanlara gömlek ve kravat hediye.

HAYDi iNTERNETE

Ayakkabı Dünyası’nın internet mağazası ayakkabidunyasi.com.tr, bayram alışverişlerinde 100 TL hediye çeki kazandırıyor. Ücretsiz kargo ve değişim avantajlarıyla alışveriş imkanı sunan site, ‘Ayakkabı Aşktır’ felsefesinin önemli hizmet noktalarından biri.

BAYRAM PAZARI

KALiTELi OLMAK ÇOK UYGUN

Theorie mağazalarından bayrama özel fırsatlarla alışverişin tam zamanı. Markanın yeni sezon koleksiyonundaki şıklık, nano teknoloji ürünlerle yapılmış takım elbiseler, gömlek ve pantolonlar pek çok alternatif sunuyor. Rahatsız etmeyen uyumlu kesimleri, leke tutmayan, geç buruşan, kolay ütülenen tiril tiril özel kumaşlara hazırlanan koleksiyonları kaçırmayın.

Haberin Devamı

MUTLAKA UĞRAYIN

Gardırobunuz ve eviniz için aradığınız her şey Mudo City’lerde sizleri bekliyor. Bu bayram sadece kendinizi değil yakınlarınızı da avantajlı kampanyalarla sevindirmenin keyfini yaşayın.

YENiLiKÇi YORUM

İpekyol, 2012 sonbahar-kış sezonunu 60’lar ruhuyla karşılıyor. Sade silüetler, güçlü renklerle bir araya gelerek minimalizmi kadın bedeninde yükseltiyor. Lüksün yeniden yorumlandığı ve yepyeni bir ruha büründüğü koleksiyonlarda yumuşatılmış formlar, yuvarlak ve sade hatlar dikkat çekiyor.

BAYRAM PAZARI

HERKESE VAR

Arow, yeni sezon ürünlerinde deri grupta yüzde 25 indirim fırsatıyla bayram coşkusuna katkıda bulunuyor. Mağazalarda 7’den 77’ye herkes için ürün bulmak mümkün.

Çocuklar yine rengarenk

Çocukların renkli dünyasını tasarımlarına yansıtan uluslararası çocuk giyim markası Catimini, bayrama özel koleksiyonlar hazırladı. İstanbul Trump Towers’taki mağazasında hem çocukların hem de ebeveynlerin gönüllerini fethetmeye devam eden marka, 0-16 yaş aralığındaki çocuklara hitap ediyor.

Haberin Devamı

iNDiRiM ŞIKLIĞI

Batik’te bayrama özel ikinci ürüne yüzde 50 indirim fırsatı var. Markanın 2012-2013 sonbahar/kış koleksiyonu, farklı tarzlardaki temalarıyla bu sonbaharda da her zevke uygun zengin tasarımlardan oluşuyor.

ÖZEL iŞBiRLiĞi

Sabri Özel’de yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişinizde faturalı hatlara 45 TL, hazır kartlılaraysa Turkcell’den Turkcell’e aylık 500 dk. konuşma hediye ediliyor. Ekose ve çizgili gömlekler, koton karışımlı trikolar, likralı takımlar, chino ve jean pantolonlar, her tarzdan erkeğin beğenisine sunuluyor.

ÜÇ KUTU ALANA BiR KUTU HEDiYE

Her bayramda olduğu gibi bu bayram boyunca da Dilek Pastaneleri’nden üç kutu çikolata alana bir kutu çikolata hediye ediliyor. 1957’den bu yana müşterilerine hizmet veren Dilek Pastaneleri, geleneksel lezzetlerin yanı sıra bayrama özel spesiyal çikolatalarıyla öne çıkıyor.

Haberin Devamı

TÜM YOLLAR ROMA’YA ÇIKIYOR

Carocard ekim ayındaki yeni kampanyasında kullanıcılarını Roma seyahati kazanmaya davet ediyor. Ekim ayı fırsatında anlaşmalı üye mağazalarında 31 Ekim’e kadar 5 bin TL ve üzeri alışveriş yapan iki kişi, 3 gece 4 günlük Roma tatiliyle ödüllendiriliyor.

GELENEKSEL TATLILAR

Şehr-i Kadayıf, Kurban Bayramı’nda baklava, kadayıf, sütlü nuriye, şöbiyet, sultaniye, şekerpare gibi geleneksel tatlı çeşitlerinin yanı sıra baklavada farklı alternatifler sunuyor. Antep fıstıklı baklavadan cevizliye, portakallıdan çikolatalı baklavaya farklı tatlar yer alıyor. Tatlılar Harran Ovası’nın buğdayı, Gaziantep’in fıstığı, Urfa’nın tereyağıyla hazırlanıyor.

BAYRAM PAZARI

ZiYAFET MÖNÜSÜ 362 YIL SONRA ASiTANE’DE

Osmanlı Saray Mutfağı’nın unutulmuş tatlarını günümüz Türk mutfağından seçmelerle bir araya getiren Asitane Restaurant, Osmanlı mutfağı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. 1650’de Padişah IV. Mehmed tarafından Topkapı Sarayı Divan’ında ikram edilen ‘Ziyafet-i İd-i Adha’ (Kurban Bayramı Ziyafeti) lezzetlerini 22 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında konuklarına sunuyor.

ÖZEL KUTULARDA SUNULUYOR

Mövenpick Hotel İstanbul’un pastane şefi Şaban Cavlak tarafından İsviçre çikolatalarıyla hazırlanan özel ev yapımı çikolatalardan, Lindt veya özel üretim Laderach çikolatalarına kadar bayram sürprizleri GourmeT’de sizleri bekliyor. Kahve, frambuaz ile balsamik, mango ve tarçın, tutku meyvesi, pralin ve makaron parçacıkları gibi tatlar bir arada sunuluyor. Ayrıca Lindt çikolatalar bayrama özel altın rengi kutular içerisinde sunuluyor.

ÇiKOLATADA SEÇENEK ÇOK

Belçika çikolatası ve doğal malzemelerle hazırlanan Beyaz Fırın’ın premium çikolata markası Chez Nathalie’nin ürünlerinde seçenek çok. Makaronlar da bayramda hediye seçeneklerinin başında yer alıyor.