Cadde 'Bazen istediğimi rahatça yapmak istiyorum'

'Bazen istediğimi rahatça yapmak istiyorum'

05.07.2023 - 09:20 | Son Güncellenme:

Gülsim Ali, Womenshine dergisinin haziran sayısına kapak oldu. Hikayesinin İstanbul’a gelmesiyle başladığını söyleyen 28 yaşındaki oyuncu, ünlü olmanın güzel ve zor yanları olduğundan bahsetti.

Bazen istediğimi rahatça yapmak istiyorum

Bulgaristan'da yaşayan Türk bir ailenin kızı olarak Rusçuk şehrinde dünyaya gelen, 2012 yılında 'Son Yaz Balkanlar' dizisi ile oyunculuğa adım atan Gülsim Ali, "İstanbul benim için bir macera. Tolstoy’un dediği gibi 'Tüm muhteşem hikâyeler iki şekilde başlar: Ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir.' Ben bu sözdeki yabancı oluyorum. Türkiye’ye yani anavatanıma döndüğüm zaman her şey kökten değişti benim için. Özel hayatım, davranışlarım, alıştıklarım, karakterim, yediklerim bile. Artık bir yabancı değilim, artık buraya ait olduğumu hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"HEP İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIM"

Gülsim Ali, "Bazen yaşıtlarım, bazen büyüklerimiz sokakta durdurup beni ne kadar çok sevdiğini anlatıyorlar. Yeri geliyor sarılıyorlar, öpmek istiyorlar. Ben hep iyi insanlarla karşılaştım, hiç kötü bir anım yok. Belki de oynadığım dizi ve karakterlerden kaynaklı ama çok nadir de olsa, bazen 'Ah keşke şu an tanınmasam da rahat rahat istediğimi yapsam' diyorum" şeklinde konuştu.

Bazen istediğimi rahatça yapmak istiyorum

"HAVA KARARMADAN UYUYORUM"

Yoğun geçen set günlerinin ardından vücudunu ve cildini dinlendirmek için setinin erken bitmesine rağmen hava kararmadan önce uyumayı ve dinlenmeyi tercih ettiğini söyleyen oyuncu, huzuru ise sevdiklerinde, müzikte ve alışverişte bulduğunu söyledi.

Bazen istediğimi rahatça yapmak istiyorum