Cadde 'Bebek gelince çadırdan karavana geçtik'

'Bebek gelince çadırdan karavana geçtik'

29.09.2023 - 09:37 | Son Güncellenme:

Demet Evgar, Mart 2022'de Levent Babataş ile nikâh masasına oturtu. Ağustos 2022'de kızı Mavi'yi kucağına alarak, ilk kez anne olmanın sevincini yaşayan oyuncu, ailece çıktıkları karavan tatili hakkında konuştu.

Bebek gelince çadırdan karavana geçtik

Engin Hepileri'nin yönetmenliğini, Kenan Doğulu’nun müziklerini yaptığı, Beyza Şekerci, Onur Ünsal ve Neslihan Arslan’ın oynadığı ‘Kim Bu Ben’ oyununun galası, dün akşam Zorlu PSM’de gerçekleşti. Oyunu eşi Levent Babataş ile izlemeye gelen Demet Evgar, arkadaşı Hepileri'ye destek verdi.

Haberin Devamı

"YİNE KESİN MÜTHİŞ BİR ŞEY YAPTI"

Tiyatro oyunu hakkında konuşan Evgar, "Engin Hepileri ile 20 yaşından beri arkadaşız. Yine kesin müthiş bir şey yaptı biliyorum ve izlemeye geldim. Müthiş insanları birleştirmeyi çok seven bir çift Engin ve Beyza. Merak içerisinde heyecanla izleyeceğim" ifadelerini kullandı.

Bebek gelince çadırdan karavana geçtik

"10 AYLIK BEBEKLE ZORDU"

Kızı Mavi'nin sorulması üzerine 43 yaşındaki oyuncu, "Biraz karavan ile tatile çıktık. Güzeldi ama zordu 10 aylık bebek ile. Karavan müthiş bir avantaj ama zorlukları da var. Bebek gelince çadırdan karavana geçtik" diyerek güldü.