Cadde Bebek göründü! Adriana Lima'dan hamilelik pozu

Bebek göründü! Adriana Lima'dan hamilelik pozu

04.03.2022 - 10:06 | Son Güncellenme:

Yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan Brezilyalı model Adriana Lima, geçtiğimiz haftalarda üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını açıklamıştı. Bir giyim markasının davetine katılan 40 yaşındaki güzel, neşeli halleriyle dikkat çekerken, objektif karşısında ilk kez hamilelik pozu verdi.

Bebek göründü Adriana Limadan hamilelik pozu

Geçtiğimiz yıl Andre Lemmers ile yeni bir aşka yelken açan, yapımcı sevgilisiyle ilk kez eylülde düzenlenen 78. Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıya çıkan Adriana Lima, sosyal medya hesabından bebek beklediği haberini vermişti.

Haberin Devamı

KARNI BELİRGİNLEŞTİ
Üçüncü kez anne olmak için gün sayan Brezilyalı yıldız, önceki gün sevgilisiyle birlikte ünlü bir giyim markasının yeni koleksiyonunun sergilendiği defileyi gitti.

Bebek göründü Adriana Limadan hamilelik pozu

Davet için siyah bir elbise tercih eden Adriana Lima'nın, karnının iyice belirginleştiği görüldü. İlk kez hamilelik pozu veren ünlü model, keyifli halleriyle annelik heyecanını yansıttı.

BÖYLE DUYURDU
Eski eşi Marco Jaric ile evliliğinden Valentina ve Sienna adında iki kızı bulunan 40 yaşındaki güzel, mutlu haberi Tiktok hesabından açıklamıştı. Adriana Lima, videoda makyajsız haliyle elindeki testi göstermiş, testte 'hamile' kelimesi görülmüştü.

Bebek göründü Adriana Limadan hamilelik pozu

Adriana Lima, geçtiğimiz yıllarda Türk yazar Metin Hara ve iş insanı Emir Uyar ile yaşadığı aşklarla uzun süre magazin dünyasında konuşulmuştu.