Cadde Bella Hadid'in olay pozu!

Bella Hadid'in olay pozu!

12.04.2016 - 21:55 | Son Güncellenme:

19 yaşındaki Bella Hadid, görev aldığı çekimden üstsüz bir pozunu Instagram sayfasından paylaşınca olay oldu. Güzel model fotoğrafına "Üzgünüm anne" notunu düştü. Peki, Bella Hadid kimdir? İşte hakkında detaylı bilgiler...

Bella Hadidin olay pozu

Dünyaca ünlü iç çamaşırı markası Victoria’s Secret Modeli Gigi Hadid’in kardeşi olan Bella Hadid, cesur pozu ile şaşırttı. Peki, Bella Hadid kimdir? İşte hakkında detaylı bilgiler...

Haberin Devamı

Bella Hadid'in annesi Yolanda Foster eski bir model ve yeni TV ünlüsü. Ablası Gigi (solda) da tıpkı onun gibi model, Erkek kardeşleri de moda dünyasında kariyer yapmaya başladı.

Hadid, "rüya takımıyla gizli bir proje" diye tanımladığı bu çalışmada üzerinde sadece siyah bir bikini altıyla objektif karşısına geçti.

Güzel modelin saçları da bu çekim için kısaltıldı. Ancak bu kısa saçların peruk mu olduğu yoksa Bella Hadid'in saçlarını mı kestirdiği henüz bilinmiyor.

Her ne kadar Hadid'in annesi Yolanda Foster eski bir model ve günümüzün TV ünlülerinden biri olsa da küçük kızının bu çekimine pek de sıcak bakmadığı söylentisi kulislerde dolaşıyor.

BELLA HADİD KİMDİR?

Tam adı Isabella “Bella” Khair Hadid olan ABD’li moda mankeni olan Bella Hadid 1996 Kaliforniya doğumludur. 2016 yılında Daily Front Row’un yılın modeli ödülünü kazanan Bella Hadid, 80 yılların ünlü televizyon siması ve modeli Yolanda Hadid ile milyardar emlakçı Muhammed Hadid’in kızıdır.

Haberin Devamı

Filistin, Hollanda asıllı olan Bella Hadid gençliğinde binicilik sporu ile uğraşmış ve olimpiyatlara katılmayı hedeflemiş ama laym hastalığı nedeniyle antremanlarına devam edememiş.

Bella Hadid modellik kariyerine 2014 IMG Models adlı ajans ile yaptığı resmi anlaşma ile başladı ve 2014-2015'te pek çok moda şovunda yer aldı, dergilere poz verdi, moda çekimlerinde yer aldı ve son olarak da Daily Front Row’un “Yılın Mankeni” ödülünü kazandı.