Cadde Bengü: Erkeklere botoks yakışmıyor!

Bengü: Erkeklere botoks yakışmıyor!

29.01.2024 - 07:10 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Bengü, önceki gün Girne'de sahne aldı. Son dönemde dikkat çeken erkek şarkıcıların yüzlerine yaptıkları botoks ve estetiklerin kendisine hatırlatılması üzerine Bengü, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bengü: Erkeklere botoks yakışmıyor

Mutlu birliktelikleri süren Bengü ile Selim Selimoğlu, 2019'da kızları Zeynep'i geçtiğimiz yıl kasım ayında da ikinci çocukları

Haberin Devamı

Selim'i kucaklarına almıştı.

Şimdilerde yoğun sahne programıyla adından söz ettiren Bengü, iş dışındaki tüm vaktini kızı ve oğluyla geçiriyor.

Bengü: Erkeklere botoks yakışmıyor

KIBRIS'TA SAHNE ALDI

Bengü, geçtiğimiz akşam Girne Rocks Otel’de sahne aldı. Altın renkli elbisesi ve makyajı ile çok şık görünen Bengü, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bengü: Erkeklere botoks yakışmıyor

"HAMİLEYKEN BİLE SPOR YAPTIM"

Sahne kıyafeti ve fit görüntüsü hakkında konuşan şarkıcı, “Uzun zamandır altın rengi giymiyordum. Bu akşam güzel bir styling yaptık kendimize. Her konser için ayrı hazırlanıyorum. Öte yandan 15 yaşından beri sporu çok sevdim. Hamileyken bile spor yaptım. Kendimi ve kaslarımı geleceğe hazırladım” dedi.

Bengü: Erkeklere botoks yakışmıyor

"ŞARKILARIM VİRAL OLMAYA DEVAM EDECEK"

Haberin Devamı

Viral olan eski şarkıları hakkında konuşan sanatçı “O kadar mutlu oluyoruz ki. Bu çok kıymetli bir şey. Saygımdan, Sahici, Ağla Kalbim tekrardan çok dinleniyor. 20 yaşında da bunu söylemiştim, ‘Ben ölene kadar müzik yapacağım’ demiştim. Ben ölene kadar şarkılarım viral olmaya devam edecek. Çünkü kalpten ve gönülden şarkılar yapıyoruz. 25 yaşındayken söylediğim bir şarkıyı şimdi 18 yaşında ki biri dinliyor" dedi.

Bengü: Erkeklere botoks yakışmıyor

"ÇİZGİLERLE YAŞLANMAYI SEVİYORUM"

Son dönemde dikkat çeken erkek şarkıcıların yüzlerine yaptıkları botoks ve estetiklerin kendisine hatırlatılması üzerine Bengü, “Ben botoksu çok yapay buluyorum. Kaz ayaklarımı seviyorum. Yüzümü nemlendiriyorum, vitamin alıyorum. Çizgiler ile yaşlanmayı seviyorum. Erkeklere botoks yakışmıyor. Erkekler bence yaşlandıkça daha karizmatik oluyor” dedi.