Cadde 'Beni büyüttüğün, baba gibi sarıp sarmaladığın için minnettarım!'

'Beni büyüttüğün, baba gibi sarıp sarmaladığın için minnettarım!'

20.01.2024 - 14:54 | Son Güncellenme:

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kardeşi Ayhan Gürbüz'ün doğum gününü kutladı. Gürbüz'ün kardeşine yazdığı duygusal not, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Beni büyüttüğün, baba gibi sarıp sarmaladığın için minnettarım

İlk evliliğini 2010 yılında Vildan Atasever ile yapan İsmail Hacıoğlu, 2015’te boşanmış, 2016’da dans eğitmeni Duygu Kaya Kumarki ile nikah masasına oturmuştu. Yemin adında bir kızı olan çift, Temmuz 2020’de ihanet iddiasıyla boşanmıştı. Hacıoğlu, ‘Çocuk’ dizindeki rol arkadaşı Merve Çağıran ile aşk yaşamaya başlasa da ilişkileri kısa sürmüştü.

Haberin Devamı

Gürbüz ile Hacıoğlu, Karadeniz tatilleri sırasında beraber görülmüştü. Bunun üzerine ikili hakkında 'aşk' haberleri çıkmıştı. 37 yaşındaki oyuncu, kendisinden üç yaş büyük meslektaşı Aslıhan Gürbüz ile ilk kez Çeşme'de objektiflere yansımıştı.

Beni büyüttüğün, baba gibi sarıp sarmaladığın için minnettarım

AŞK BİTTİ!

Zaman zaman birlikte verdikleri romantik pozları sosyal medya hesaplarından takipçilerinin beğenisine sunan Gürbüz ile Hacıoğlu'ndan beklenmedik haber temmuz ayında gelmişti. İkili, temmuz ayında sosyal medyadan birbirini takip etmeyi bırakmış ve birbirleriyle çekilen fotoğraflarını silmişti.

Ayrılığın ardından İsmail Hacıoğlu eski eşi Duygu Kaya Kumarki ile barışırken, Aslıhan Gürbüz hayatına kimseyi almamayı tercih etmişti.

Beni büyüttüğün, baba gibi sarıp sarmaladığın için minnettarım

"YİNE SANA UYGUN BİR ABLA OLAMAYACAĞIM"

Haberin Devamı

40 yaşındaki Aslıhan gürbüz, son olarak 687 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

Beni büyüttüğün, baba gibi sarıp sarmaladığın için minnettarım

Kardeşi Ayhan Gürbüz'ün doğum gününü kutlayan ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Beni büyüttüğün her an, baba gibi sarıp sarmaladığın her zorluk, kibar cümlelerinle tevekkülü öğrettiğin her dert, paylaştığın her özel ötesi anlar için minnettarım. Beni kardeşim büyüttü! Saçmalamam için açtığın alanlarda çocuk olmamı sağladın canımın can içi, kemiğimin sızısı... Dert değmesin ömrüne, sağlıklı yaşların, huzurlu yuvan ve kocaman gülüşlerinle yaşa yeni yaşını... Not: Yeni yaşında yine sana uygun bir abla olamayacağım.