Cadde 'Beni erkeklerden daha çok kadınlar taciz etti!'

'Beni erkeklerden daha çok kadınlar taciz etti!'

27.02.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Bir döneme danslarıyle damga vuran, şimdilerde şarkıcı kimliğiyle ön planda olan Didem Kınalı (37), konuk olduğu 'Pembe Masa' programında, oryantal kariyeriyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Beni erkeklerden daha çok kadınlar taciz etti

Son dönemde şarkıcılığa soyunan Didem Kınalı, sesiyle ilgili yapılan yorumlara, "Bu ülkede İbrahim Tatlıses bile detone oluyor, büyük sanatçılar playback söylüyor. Ben canlı canlı söylüyorum ve sesime güveniyorum” dedi.

Haberin Devamı

"PARA TAKILMASI RAHATSIZ ETMİYORDU"

İbrahim Tatlıses'in sunduğu 'İbo Show' programında dans performanslarıyla adından söz ettiren ünlü isim, "Dans ettiğin dönemde para takılırken rahatsız oldun mu?" sorusuna, "Hayır, tabii ki para takılması beni rahatsız etmiyor ama edepleriyle olursa. Beni erkeklerden daha çok kadınlar taciz etti maalesef" cevabını verdi.

Beni erkeklerden daha çok kadınlar taciz etti

"GELİN DÜĞÜNÜ TERK ETTİ"

Kariyeri boyunca birçok ilginç olaya şahit olduğunu belirtehn KInalı, "Bir gün iç Anadolu’da düğüne çıktım. Gelin sinir krizi geçirdi ve düğünü terk etti. Beni apar topar sahneden indirdiler ve gelin geri geldi" ifadelerini kullandı.

Beni erkeklerden daha çok kadınlar taciz etti

"SHAKIRA ÇOK KÖTÜ DANS EDİYOR"

Avrupa'da oryantalin yayılması hakkında konuşan Didem Kınalı, "İspanyollar bu dansı çok seviyor ama Shakira kesinlikle çok kötü dans ediyor. Dans şarkı söylemek gibi değil, hakimiyet istiyor, sahnede farkında değiller ama çok kötü duruyor" sözleriyle, tartışmanın fitilini ateşledi.

Beni erkeklerden daha çok kadınlar taciz etti