Cadde Bensu Soral'dan Hakan Baş açıklaması!

Bensu Soral'dan Hakan Baş açıklaması!

16.03.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Aralarındaki krizi çözdükten sonra iş insanı Hakan Baş ile evliliğine ikinci bir şans veren Bensu Soral, önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Yeni projesi hakkında konuşan oyuncu, evliliği hakkında da konuştu.

Bensu Soraldan Hakan Baş açıklaması

Bensu Soral, önceki akşam Etiler'de bir stüdyodaydı. Yakın zamanda dijital platform yayınlanacak olan dizideki rolün provaları için stüdyoya giren oyuncu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

BENSU'NUN YENİ PROJE HEYECANI
30 yaşındaki güzel, "Dizi için provalarımız devam ediyor. Fazla bilgi veremiyorum. Çekimlerimiz yaklaştı. Tamamen bu işe odaklandık. O yüzden çok heyecanlıyız" dedi.

"BERGEN'İ İZLEYEMEDİM"
Gazetecilerin "Bergen filmini izleme fırsatınız oldu mu?" sorusuna Bnesu Soral, "İzlemedim. Ama çok merak ediyorum. Çok güzel bir iş olduğunu okudum. Yoğun bir şekilde çalıştığım için izleme fırsatı bulamadım. Hayranı olduğum birçok isim var" şeklinde yanıt verdi.

Bensu Soraldan Hakan Baş açıklaması

"HAZIRLIKSIZ YAKALADINIZ"
Bensu Soral, "Sizin de hayranı olduğunuz veya canlandırmak istediğiniz bir isim var mı?" sorusuna da yanıt verdi: Canlandırmak istediğim ismi düşünmedim. Beni çok hazırlıksız yakaladınız.

"KARA BULUTLAR YOK, MUTLUYUZ"
2018 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturduğu Hakan Baş ile evliliğinin çok iyi gittiğini söyleyen güzel oyuncu, "Artık üzerimizde karabulutlar yok. Mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Bensu Soraldan Hakan Baş açıklaması

Haberin Devamı

ÜNLÜ ÇİFT GECELERDE
Son olarak 'Cam Tavanlar' adlı dizide başrolde yer alan Bensu Soral ile iş insanı eşi Hakan Baş, boşanmanın eşiğinden döndükten sonra barışma tatiline çıkmıştı. İlişkilerine yeni bir şans veren ünlü çift, Ebru Gündeş’i dinlemeye gitmişti.

Konser öncesinde muhabirlerle sohbet eden çiftten güzel oyuncu, “Biz Ebru Gündeş’i çok beğeniyoruz, ara ara da geliyoruz zaten. Bu akşam da arkadaşlarımızla buluştuk, tekrar dinlemeye geldik" açıklamasını yapmıştı.

"ONU BİZ BİLEMEYİZ"
Çocuk sahibi olma konusunda “Yine tekrarlayacağım; ‘kısmet’ diyorum, onu biz bilemeyiz” diyen Bensu Soral, yeni projelerinden de bahsetti: Dijitale bir projemiz olacak, çok fazla bir şey söyleyemiyorum şimdi.

Bensu Soraldan Hakan Baş açıklaması