Cadde Berdan Mardini'den 'evlilik' açıklaması: Bir kağıt parçası, önemi yok!

Berdan Mardini'den 'evlilik' açıklaması: Bir kağıt parçası, önemi yok!

06.03.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Memleketi Mardin’e kurduğu fabrikasını yıllar içerisinde geliştirerek yatırımlarını sürdüren Berdan Mardini, fabrikasından elde ettiği gül ve lavantaları kullanarak kozmetik sektörüne girmişti. Önceki gün bir otelde ürünlerini tanıtan türkücü, gazetecilerle de bir araya geldi. Uzun süredir Dilara Talay ile aşk yaşayan Mardini, 'evlilik' sorusuna çok konuşulacak bir yanıt verdi.

Berdan Mardiniden evlilik açıklaması: Bir kağıt parçası, önemi yok

Ünlü türkücü Berdan Mardini, geçtiğimiz yıl piyasaya çıkardığı Mardini Kozmetik'in ürünlerini önceki gün bir oteldeki Alışveriş Şenliği'nde tanıttı. Standının önünde gazetecilere poz veren sanatçı, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Bir haftadır hastayım. İki gün sonrada Sayın Emine Erdoğan'ın desteklediği bir proje olacak Ankara'da, onda da yer alacağız. Kadın eli değen her şey bizim için çok destekli. Kendi standımızı kurup, kendimizi ifade ediyoruz. Yedi yıl emek verdim bu işe... 230 kadına istihdam sağladığım için mutluyum. Bütün gücümü köydeki kadınlardan alıyorum. Erkeğin eline bakmadan orada 20-30 bin TL'yi cebine koyabiliyor. Gül suyunun ilk satışları çok iyi... Ben de birçok gülsuyu markası kullandım ama bizimkisi kadar iyisini görmedim.

Berdan Mardiniden evlilik açıklaması: Bir kağıt parçası, önemi yok

"NEDEN PEMBE VE KIRMIZI KOMBİNLERE TAKILDILAR?"

Tarzıyla gazeteciler tarafından Matrix'e benzetilen Mardini, "Hep giyim tarzım konuşuldu. 'Bornozla ürünlerini tanıttı' diye haberler çıktı. Neden pembe ve kırmızı kombinlere takıldılar? İnsan yakışıyorsa giyecek" dedi.

Berdan Mardiniden evlilik açıklaması: Bir kağıt parçası, önemi yok

'Hep Yek Aşiret' filminde yer alan sanatçı, "En sonunda biri, komik olduğumu keşfetti. Sayın yapımcı Bilal Kalyoncu, 'Sen ne kadar komik birisin' diyerek, teklif etti. Şerefle kabul ettim. Marjinal bir ağa çocuğunu oynuyorum. Değişik giyinen ve kendini bir halt zanneden biri... Geçen yıl ve bu sene, hem sinema filmi hem markamızı çıkardık. İstanbul'da üretimimiz var. Sahneler var. Yoğun geçiyor" şeklinde konuştu.

Berdan Mardiniden evlilik açıklaması: Bir kağıt parçası, önemi yok

1.5 yıldır Dilara Talay ile birlikte olan Mardini, "Sevgililer Günü'nüz nasıl geçti?" sorusuna, "Parfüm doldurdum. Gül suyu doldurup, sabun yaptım. Bana yardım etti" diyerek, espri yaptı.

Haberin Devamı

Berdan Mardiniden evlilik açıklaması: Bir kağıt parçası, önemi yok

'İKİ İNSANIN BİRBİRİNİ SEVMESİ EVLİLİKTİR"

Fatoş Yelliler ile yaptığı evlilik eşinin ihaneti yüzünden biten şarkıcı, "Evliliği düşünüyor musunuz?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

Hiç olmayacak dediğimiz şeyleri yapabilirsiniz. 'Asla evlenemeyeceğim' demiyorum. Vicdansız ve merhametsiz bir insanla imza atacağına, önemli olan vicdanlı ve merhametli biriyle birlikte olmak. Bir kağıt parçasının bir önemi yok. Evliliğe karşı değilim. İki insanın birini sevmesi zaten evliliktir.

Berdan Mardiniden evlilik açıklaması: Bir kağıt parçası, önemi yok

"BOTOKS YAPTIRIYORUM"

Son dönemde erkek şarkıcıların estetik yaptırmasıyla ilgili de konuşan sanatçı, "Estetiğe karşı değilim. Gül suyundan önce alnıma üç ayda bir botoks yapıyordum. Gül suyunu sürdükten sonra sekiz ayda bir yapıyorum. Erkek ve kadının kendine yakışanı yapmalı... Elmacık kemiğini doldurmak baz alacağım bir şey değil. Küçük şeyleri yapıyorum. Gül suyunu sürüyorum, Allah benden razı olsun" ifadelerini kullandı.