Cadde Beren Saat, Nebahat Çehre'nin yeni yaşını böyle kutladı

Beren Saat, Nebahat Çehre'nin yeni yaşını böyle kutladı

16.03.2021 - 12:50 | Son Güncellenme:

Kanal D'de izleyici karşısına çıkan efsane dizi 'Aşk-ı Memnu'nun yıldızları, yıllar geçmesine rağmen arkadaşlıklarına devam ediyor. Gerçek hayatlarında hala görüşmeye devam eden Selçuk Yöntem, Beren Saat, Nur Fettahoğlu ve Nebahat Çehre bağlarını hiç koparmadı. Dün ise oyuncu Beren Saat, dizide annesini oynayan Çehre'nin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Beren Saat, Nebahat Çehrenin yeni yaşını böyle kutladı

Birçok yapımda rol alan usta oyuncu Nebahat Çehre, 15 Mart 1945'de doğdu. Ünlü oyuncu, dün 77 yaşına girdi. Beren Saat de 'Aşk-ı Memnu' dizisinde birlikte rol aldığı Çehre'nin doğum gününü, sosyal medya üzerinden kutladı.

Haberin Devamı

Instagram'ın hikayeler bölümünden Nebahat Çehre'nin yeni yaşını "İyi ki doğdun" diyerek kutlayan Beren Saat, paylaşımına 'Aşk-ı Memnu'nun efsaneleşmiş replikleri; "Hiç yaşamamış olmayı dilerdim bu seneyi" ve "Sen Bihter Ziyagil'sin aptallık etme"yi de eklemeyi ihmal etmedi.

Beren Saat, Nebahat Çehrenin yeni yaşını böyle kutladı

ANNE KIZI OYNADILAR

Dizide anne-kız'ı canlandıran Nebahat Çehre (Firdevs Yöreoğlu) ve Beren Saat (Bihter Ziyagil) o yıllarda karakterleri ile çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı büyük ilgi gördü.

Beren Saat, Nebahat Çehrenin yeni yaşını böyle kutladı