Cadde Berfu Yenenler'den Mete paylaşımı: Kalplerimiz erisin biraz

Berfu Yenenler'den Mete paylaşımı: Kalplerimiz erisin biraz

06.04.2021 - 12:38 | Son Güncellenme:

Eser Yenenler ile iki yıl önce dünyaevine giren ve Kuzey adında bir oğlu olan Berfu Yenenler, geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne olmuştu. Yeni doğan minik oğlunu sık sık takipçilerinin beğenisine sunan Yenenler, Mete'yi "Kalplerimiz erisin biraz" notuyla paylaştı.

Berfu Yenenlerden Mete paylaşımı: Kalplerimiz erisin biraz

Oyuncu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019 yılında evlenmiş ve ilk çocukları Kuzey'i de ekim ayında kucaklarına almıştı. Çiftin ikinci bebekleri Mete de 12 gün önce dünyaya gelmişti.

Haberin Devamı

İkinci kez anne olmanın sevincini yaşayan Berfu Yenenler, minik oğlu Mete'nin uyurken çekilen pozunu takipçileriyle paylaştı. Yenenler'in "Kalplerimiz erisin biraz" notunu düştüğü kareye 113 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum geldi.

Berfu Yenenlerden Mete paylaşımı: Kalplerimiz erisin biraz

"3 ADAM 1 KADIN"

Öte yandan Yenenler birkaç gün önce de eşi ve çocuklarıyla verdiği pozları "3 adam 1 kadın" notuyla paylaşmıştı. Eser Yenenler de benzer bir kareyi kendi sosyal medya hesabından yayınladı. 

Sosyal medya kullanıcıları ise karedeki bir ayrıntıyı gözden kaçırmadı. Berfu Yenenler’in 15 günlük oğlu Mete’yi kucağına alırken, Kuzey’in (2) ise elini bırakmadığı fark edildi. Fotoğrafa, “Annelik işte... Diğer oğluna karşı da sorumluluk hissedip, elini bırakmamış” gibi yorumlar yapıldı.

Berfu Yenenlerden Mete paylaşımı: Kalplerimiz erisin biraz

Haberin Devamı

DOĞUM KİLOLARINDAN KURTULDU

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan 26 yaşındaki Berfu Yenenler, kısa sürede doğum kilolarından kurtulmuştu.

Fit halini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan Yenenler, "İlk doğumumdan sonra da ne kadar güçlü bir vücudum olduğuna, doğum öncesi ve sonrası olan değişimimin mucizesine inanamamıştım, hala inanamıyorum. Kadın olmak ne kadar güzel. Vücudumuzun bize sundukları ne kadar güzel. Her halimizi çok sevelim, sevmemize izin vermeyenleri de bir güzel gönderelim, gitsin hayatımızdan" ifadelerini kullanmıştı.