Cadde Berk Oktay: Çağrı beni hiç zorlamadı!

Berk Oktay: Çağrı beni hiç zorlamadı!

20.02.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Oktay, "Ben bazen diyorum ona 'benden bir şeyler iste' biraz diye ama o hiç istemedi" açıklamasıyla dikkat çekti.

Berk Oktay: Çağrı beni hiç zorlamadı

2022'nin ilk aylarında evlilik yolunda ilk adımı atan Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, 10 Eylül 2022'de Polonezköy'de düğün yapmış, bir gün de önce evlerinin bahçesinde nikâh masasına oturmuştu. İkili, ailelerinin ve yakın dostlarının katıldığı törenle mutluluğa 'evet' demişti.

Haberin Devamı

Güzel oyuncu, geçtiğimiz aylarda ise hakkında çıkan hamilelik haberlerini doğrulamış ve Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla kız bebek beklediğini duyurmuştu.

Berk Oktay: Çağrı beni hiç zorlamadı

"SEMPATİK GEBELİK DENİLİYORMUŞ BUNA"

Daha önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikiliden 41 yaşındaki Berk Oktay, gülerek şu ifadeleri kullanmıştı:

Hamilelik süreci beraber gidiyor aslında. Yıldız kilo almıyor, ben alıyorum. 7 kilo aldım ben. Tıpta da böyle bir şey varmış, çok fazla empati kuran erkeklerde olurmuş. 'Sempatik Gebelik' deniyormuş buna.

Berk Oktay: Çağrı beni hiç zorlamadı

TURNUVADA GÖRÜNTÜLENDİ

Dünyanın en büyük organizasyonlarından olan WBC, Türkiye'de ilk resmi kemerini verdi. Dünya Şampiyonu Kadın Kick Boks sporcumuz Bediha Taçyıldız'ın da mücadele edeceği turnuvayı izlemeye gelenler arasında ünlü isimler yer aldı Turnuvaya katılanlar arasında olan Berk Oktay, gazeteciler ile sohbet etti. Oktay, "Çok güzel bir spor müsabakası olduğu için izlemeye geldim. Ben sporun her dalı ile ilgilenmeye çalışıyorum. Keyif alıyorum izlerken" dedi.

Berk Oktay: Çağrı beni hiç zorlamadı

Haberin Devamı

"BENDEN BİR ŞEYLER İSTE DİYORUM"

Geçtiğimiz sene evlendiği eşi Yıldız Çağrı Atiksoy ile bir çocuk bekleyen Berk Oktay, "Süreç çok güzel gidiyor şu an. Çağrı beni hiç zorlamadı. Ben bazen diyorum ona 'benden bir şeyler iste biraz' diye ama o hiç istemedi. Şükür ki çok güzel bir hamilelik geçiriyor. Zorlasa da başımın üstünde yeri var" diyerek çocuklarını beklediklerini ifade etti. 

Berk Oktay: Çağrı beni hiç zorlamadı