Cadde Berkan Şal, 'Yalnız Kurt'a konuk oluyor

Berkan Şal, 'Yalnız Kurt'a konuk oluyor

10.03.2022 - 18:40 | Son Güncellenme:

ATV'nin yeni dizisi “Yalnız Kurt”a başarılı oyuncu Berkan Şal konuk oluyor. Nazar karakteri ile ekrana gelecek olan oyuncunun hikayenin seyrini nasıl değiştireceği merak konusu oldu.

Berkan Şal, Yalnız Kurta konuk oluyor

ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Yalnız Kurt; Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutarak; Amerikan Barış Gönüllülerinin Türkiye’ye gelişinden itibaren yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alıyor. Büyük ilgi gören dizinin oyuncu kadrosunda, Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

Yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun’un oturduğu, yapımını Sinagraf’ın, yapım süpervizörlüğünü Yusuf Ömer Sınav’ın üstlendiği, senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze’nin kaleme aldığı dizinin yapımcılığını Osman Sınav üstleniyor.

Yalnız Kurt”a başarılı oyuncu Berkan Şal, Nazar karakteriyle konuk oluyor. 

BERKAN ŞAL KİMDİR?
Berkan Şal, 6 Mayıs 1970 yılında Ankara'da terzi bir anne ve otobüs şirketi işletmecisi bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. 21 yaşına kadar çeşitli işlerle uğraştı daha sonra Altındağ Belediyesi'nin tiyatro kursları ile oyunculukla tanıştı. Hayatına çeşitli mekânlarda ses yönetmeni, DJ ve işletmeci olarak olarak devam ederken, yolları Erdal Beşikçioğlu ile kesişti ve Erdal Beşikçioğlu'nun ısrarıyla bir tiyatro oyunuyla oyunculuğa geri döndü. Ankara'da doğup büyüdüğü ve Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinin de Ankara odaklı bir dizi olması sebebiyle teklif aldı ve profesyonel oyunculuk kariyeri bu dizide "Akbaba" karakteri ile başladı.