Cadde Berkay Hardal setlere geri dönüyor! 'Hollywood'da olabilirim'

Berkay Hardal setlere geri dönüyor! 'Hollywood'da olabilirim'

22.04.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

'İstanbullu Gelin', 'Kardeş Çocukları' gibi dizilerde boy gösteren Berkay Hardal, Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Eşi Dilan Telkök ile şehir yaşantısından uzaklaşıp Köyceğiz'e yerleşen çift, İstanbul'a geri dönüş kararı aldığını açıkladı. Ünlü isim, sevenlerine setlere geri döneceği müjdesini de vermeyi ihmal etmedi.

Berkay Hardal setlere geri dönüyor Hollywoodda olabilirim

12 Ekim 2019'da birlikteliklerini nikah ile taçlandıran Dilan Telkök ile Berkay Hardal, geçtiğimiz haftalarda sosyal medyadan bebek müjdesini vermişti.

Haberin Devamı

İlk kez anne ve baba olacak olmanın heyecanını yaşayan fenomen Dilan Telkök ile oyuncu Berkay Hardal, aile fertleri ve arkadaşlarıyla birlikte bir cinsiyet partisi düzenledi.

"MİNİK SIRRIMIZ"

Ünlü çiftten geçtiğimiz mart ayında müjdeli haber geldi. Telkök sosyal medya hesabından yayınladığı hamilelik pozuna: 'Bir süredir sizinle paylaşmak istediğimiz minik sırrımız' notunu düştü.

CİNSİYETİ NETLEŞTİ

Dilan - Berkay çifti aileleriyle ve yakın arkadaşlarıyla düzenledikleri partide bebeklerinin cinsiyetini öğrendi. Yuvarlak bir fanusun içine döktükleri suyun ardından mavi dumanların çıkması üzerine bir erkek evlatları olacağı netleşti.

MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Berkay Hardal, Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Eşi Dilan Telkök ile şehir yaşantısından uzaklaşıp Köyceğiz'e yerleşen çift, İstanbul'a geri dönüş kararı aldığını açıkladı. Oyuncu bu süreçte teknolojiden uzaklaştığını, bir nevi detoks uyguladığını söylese de YouTube üzerinden eşi Telkök ile yapmış oldukları videolar ile de teknolojiden çok uzaklaşamadığını söyledi.

Haberin Devamı

Berkay Hardal setlere geri dönüyor Hollywoodda olabilirim

"BENZERSİZ BİR İSİM DÜŞÜNÜYORUZ"

Baba olmaya sayılı aylar kalan Hardal babalık hakkında, "Daha çok taze, bir şey hissedemedik, heyecanla bekliyoruz." dedi. Berkay Hardal isim konusunda kararsız olduklarını, benzersiz bir isim düşündüklerini ifade etti.

Berkay Hardal setlere geri dönüyor Hollywoodda olabilirim

HOLLYWOOD'A GİDEBİLİR

İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı 'Murat Boran' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu okuduğu senaryoların olduğunu, Hollywood'da da bir projede yer alma ihtimalinin var olduğunun müjdesini verdi. Hardal, yakın zamanda setlere döneceğini, ara verdiği süreçte dizi sektöründe gerçekleşen değişikliklere karşı zorluk yaşamayacağını söyledi.

Berkay Hardal setlere geri dönüyor Hollywoodda olabilirim