Cadde Beş ay önce doğum yapan Chrissy Teigen tekrar anne oldu!

Beş ay önce doğum yapan Chrissy Teigen tekrar anne oldu!

29.06.2023 - 16:05 | Son Güncellenme:

10 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren John Legend ile Chrissy Teigen, Eylül 2020'de bebeğini doğumda kaybetmenin acısıyla yıkılmıştı. Ağustos 2022'de tüp bebek yoluyla tekrar hamile kalan ünlü isim, Ocak 2023'te üçüncü bebeğini kucağına almıştı. İkili, tüm hayranlarını şaşırtarak, bir kez daha çocuk sahibi olduklarını açıkladı.

Beş ay önce doğum yapan Chrissy Teigen tekrar anne oldu

Model Chrissy Teigen ve müzisyen John Legend için son birkaç yılı oldukça zor geçmişti. Legend'dan iki çocuğu olan Teigen, Ekim 2020’de üçüncü kez anne olacakken bebeğini kaybetmiş ve yaşadığı acı dolu günleri zorlukla atlatmıştı.

Haberin Devamı

İKİ YIL SONRA MÜJDELİ HABER

Acısını hafiflettikten sonra yeniden anne olmak istediğini söyleyen Chrissy Teigen, bu kez hamile kalmakla ilgili sıkıntılar yaşamış ve eşi John Legend ile birlikte tüp bebek yöntemini kullanarak çocuk sahibi olmaya karar vermişti. Çiftin beklediği müjdeli haber ise 2022'de gelmiş, Teigen hamile kalmıştı.

Beş ay önce doğum yapan Chrissy Teigen tekrar anne oldu

DÖRDÜNCÜ KEZ ANNE-BABA OLDULAR!

Ocak 2023'te Esti adını verdikleri kız çocuklarını kucaklarına alan ikili, aradan henüz beş ay geçmişken taşıyıcı anne yoluyla dördüncü kez bebek sahibi olduklarını duyurdular.

Beş ay önce doğum yapan Chrissy Teigen tekrar anne oldu

Süreci herkesten sır gibi saklayan ve Wren Alexander adını verdikleri oğullarının doğumunu sosyal medyadan açıklayan ikiliden Tiegen, hamilelik sürecinin bir kısmını birlikte geçirdiği taşıyıcı anne Alexandra'ya teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Her zaman dört çocuğum olsun istemişimdir. Bize verdiğin bu inanılmaz hediye için teşekkür etmek istiyoruz Alexandra.

Beş ay önce doğum yapan Chrissy Teigen tekrar anne oldu

GECE YARISINDAN DAKİKALAR ÖNCE DÜNYAYA GELDİ

Ünlü çiftin dördüncü bebekleri, 19 Haziran'da gece yarısından sadece birkaç dakika önce dünyaya geldi.