Cadde Best Model Türkiye 2022'nin kazanan isimleri belli oldu!

Best Model Türkiye 2022'nin kazanan isimleri belli oldu!

28.10.2022 - 07:50 | Son Güncellenme:

İlki 1988 yılında gerçekleşen, bu yıl 35'incisi düzenlenen Best Model Türkiye yarışmasının finali geçtiğimiz akşam Şişli'deki Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. 30 kadın 30 erkek yarışmacının podyuma çıktığı final gecesinde, jüriler seçim yapmakta zorlansa da dereceye giren isimler belli oldu. Törende dereceye girmeyi başaran modellere taçları takdim edildi.

Best Model Türkiye 2022nin kazanan isimleri belli oldu

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
Daha önce Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Güzide Duran ve Deniz Akkaya gibi birbirinden ünlü isimlerin birinci seçildiği Best Model Türkiye 2022'nin finali, geçtiğimiz akşam Şişli Belediyesi Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi'nde düzenlenen gala ile gerçekleşti. 30 kadın 30 erkek yarışmacının podyuma çıktığı final gecesinde jüri üyeleri oldukça zorlandı.

Haberin Devamı

ÖZERMAN'A SÜRPRİZ KUTLAMA

Organizatör Erkan Özerman’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen 35. Best Model Türkiye finalinde; organizasyon komitesi, Özerman'a doğum günü sürprizi hazırladı. Misafirler ve yarışmacılar, hazırlanan özel pasta ile Özerman'ın yeni yaşını kutladı.

Best Model Türkiye 2022nin kazanan isimleri belli oldu

Gecenin sunuculuğunu Ece Gürsel ve Gökay Kalaycıoğlu üstlenirken; Ömür Gedik, Ege, Ozan Orhon, İshak Akbay sahne aldı. Ayrıca Muzaffer Çaha, Faize&Sevim, Ece Gürsel gibi isimler Best Model'in '35. Yıl Özel Ödülü'nü aldılar.

Final gecesinde; kadın mankenler Faize&Sevim ve Richezza modaevinin Best Model için özel olarak hazırladıkları koleksiyonla, erkek mankenler ise Muzaffer Çaha ve Şinasi Günaydın'ın Best Model'e özel tasarımlarıyla podyuma çıktılar. Yarışmanın sanat yönetmenliği ve koreografisini Asil Çağıl, akış yönetmenliğini Ayla Kaymak gerçekleştirdi.

Best Model Türkiye 2022nin kazanan isimleri belli oldu

Haberin Devamı

Yarışmada jüri komiserliğini Av.Sadettin Dayıoğlu yaparken; Almila Nur Özerman, Merih Ergürbüz Alsulaimani, Dilek Koç Etike, Muammer Kapucuoğlu, Ayse Matur, Ümit Okur, Ahmet Güneş, Benan Kurtuluş Saraç, Emine Çam, Evrim-Evren Yaşlak, Beyza Toksoy, Yasemin Zambak, Servet Babataşı, Çağla Kurtuluş, Bahar Erdeniz, Oğulsat Gagşalova, Emel Güneş, Alev Esen, İlhan Işık, Engin Çağlar, Tayfun Salkut, İlker Uzunalan, Ali Günaydın, Engin Koç, Ertan Etike, Koray Manalı, Engin İlhan, Rengin Vural, Cenk Kökan, Serpil Aymaz, Ümit Okur, Nurcan Sabur, Burhan Akdağ jüri üyesi olarak yer aldılar.

İŞTE DERECEYE GİREN YARIŞMACILAR

Gece sonunda 35. Best Model Türkiye'de; birinciler Kübra Karakaş-Emir Mayacı, ikinciler Tuğçe Tekin-Attila Savaşan, üçüncüler ise Kübra Bolkent-Ferit Elaldı oldu.

Best Model Türkiye 2022nin kazanan isimleri belli oldu