Cadde Beste Açar'dan eski eşine cevap: Kimse kimseyi evlenmek için zorlamadı!

Beste Açar'dan eski eşine cevap: Kimse kimseyi evlenmek için zorlamadı!

20.01.2024 - 07:40 | Son Güncellenme:

Yumuşak doku kanseri nedeniyle hayatını kaybeden şarkıcı Kayahan'ın kızı Beste Açar, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, eski eşi Tayfun Duygulu'nun "Olmaması gereken bir zamanda evlendim" sözlerine yanıt vererek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beste Açardan eski eşine cevap: Kimse kimseyi evlenmek için zorlamadı

3 Nisan 2015'te hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kayahan ile Nur Açar'ın kızı Beste Açar, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle konuşarak projelerinden bahseden şarkıcı, "5 Ocak'ta harika bir şarkı çıktı. Dinlenmeler ve yorumlar, benim için çok değerli. 14 ve 21 Şubat'ta iki şarkı daha geliyor" dedi.

Haberin Devamı

Babası Kayahan'ın hayatının film olacağını açıklayan Açar, "1.5 yıldır gündemimizde var. Filmin hikayesi çıktı, yapımcılarla görüşüyoruz. Büyük ihtimalle mayıs ayında çekimlere başlayacağız. 1969 ile 1990 yılları arasındaki babamı anlatacağız. O dönemin hikayesi başka... Nasıl Kayahan oldu ve hangi yollardan geçtiğini kimse bilmiyor" dedi ve ekledi:

Oyuncu için kimseyle görüşmedik. Eda Ece'nin duruşunu ve kişiliğini seviyorum. Kabul ederse beni oynamasını isterim. Babam için daha 'tamam' dediğimiz biri yok. Yiğit Kirazcı diye düşündük. Çenesinde gamze olması, saçlarının kıvırcık ve zayıf olmasıyla babama benziyor. Şu an ikisi aklımızdan geçiyor. Bir de Taner Ölmez olabilir.

Beste Açardan eski eşine cevap: Kimse kimseyi evlenmek için zorlamadı

"MUTLU OLDUKLARINI BELİRTMİŞLER"

Kayahan'ın eski eşi İpek Açar Kömürcü'nün de projeden haberi olduğunu belirten Açar, "Teliflerle ilgili zaten ortağız. Orada birbirimizin önünü kesmek gibi bir şey söz konusu değil. Bu gurur duyulacak bir proje... Kendisi biliyor. Avukatımız aracıyla bilgiler gitti ve mutlu olduklarını belirtmişler" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Beste Açardan eski eşine cevap: Kimse kimseyi evlenmek için zorlamadı

Kayahan'ın unutulmaz eserlerini yazdığı Balıkesir Gömeç'deki 'Gönül Köşkü' adını verdiği evinin satışa çıkmasıyla ilgili ünlü isim, "Babamın vefatından sonra oraya gidip tatil yapmamız içimizden gelmiyor. Emlak şirketi evi satmaya çalışıyor. Çok fazla yabancılar mülkler alıp, oturum alıyorlar. Babamın o yaşanmışlıklarını onunla bağ kuracak bir Türk'ün almasını istiyorum. Keşke bir müzisyen alsa... Sadece satmış olmak için değil, satıldığında o duyguların yaşamasını istiyorum" açıklamasını yaptı.

Beste Açardan eski eşine cevap: Kimse kimseyi evlenmek için zorlamadı

"EVLİLİĞİN DEVAMI OLMADI"

İlk evliliğini 1996-1997 yılları arasında Tayfun Duygulu (54) ile yapan Beste Açar (49), eski eşinin "Olmaması gereken bir zamanda evlendim" sözlerinin hatırlatılması üzerine ise şöyle konuştu:

Kimse kimseyi evlenmek için zorlamadı. O evliliğin zaten devamı çok olmadı. Bence de genç yaşlarda evlenilmemesi gerekiyor. Birbirini tanımak önemli ama babam müsaade etmezdi. Konservatuvarda okul arkadaşıydık. Ona, 'Abi' diyordum.