Cadde Beyza Şekerci: Can, kardeş istemiyor!

Beyza Şekerci: Can, kardeş istemiyor!

15.02.2024 - 08:10 | Son Güncellenme:

Beyza Şekerci ve Engin Hepileri önceki gece Kuruçeşme'deki bir etkinliğe katıldı. Şekerci, yeni kısalttığı saçları hakkında konuştu. Beyza Şekerci, muhabirler'in "Can kardeş istiyor mu?" sorusuna da yanıt verdi.

Beyza Şekerci: Can, kardeş istemiyor

Oyuncu çift Beyza Şekerci ile Engin Hepileri, MAG dergisi Şubat Sevgililer Günü özel içeriğine konuk olmuştu.

Haberin Devamı

Meslektaşı Beyza Şekerci ile 2015 yılında hayatını birleştiren Engin Hepileri, "Sevgilime; tek bir güne indirgeyerek o günde onu hatırlamak, o gün ona ne kadar değerli olduğunu hissettirmek ya da bir şeyler almak bana çok da samimi gelmiyor" demişti.

"EVLENME TEKLİFİNİ FLORANSA'DA ETMİŞTİ"

İtalya Floransa şehrinin kendilerinde çok ayrı bir yeri olduğunu belirten Şekerci, şöyle konuşmuştu:

"İtalya bizim için her bir köşesi ile çok romantiktir. Son günlerde daha çok tercih ettiğimiz kuzey ülkeleri seyahatlerimizde de son derece keyifli ve romantik şehirler gezme fırsatımız oldu. Mesela Kopenhag ve Amsterdam gerçekten de sevdiğiniz birisiyle gezmek için ve güzel dakikalar geçirmek için çok ama çok romantik yerler ama İtalya’nın özellikle Floransa bölgesinin bizim için apayrı bir yeri olduğunu söyleyebiliriz. Engin bana evlenme teklifini orada etmişti. Floransa bizim için gerçekten de unutulmaz bir şehir. Elbette ülkemizde de görülmesi gereken, eşinizle ve sevdiğinizle gidebileceğiniz -mesela Ege kıyılarındaki sahiller- gün batımında romantik dakikalar geçirebileceğiniz koylar var.

 

Beyza Şekerci: Can, kardeş istemiyor

"DEĞİŞİM İYİDİR"

Beyza Şekerci ve Engin Hepileri önceki gece Kuruçeşme'deki bir etkinliğe katıldı. Sorulara yanıt veren Beyza Şekerci, yeni kısalttığı saçları hakkında konuştu. Şekerci, "Bu ara bayağı bir değişiklik yaptım. Buna anlık karar verdim. Ne zamandır istiyordum. Engin kendi saçlarını kestirmek istediğinde anlık karar verdim ve kestirdim. Değişim iyidir ya" dedi.

Beyza Şekerci: Can, kardeş istemiyor

Haberin Devamı

"HEMEN ANLIYOR ZATEN"

Muhabirler, "Engin Bey sizdeki değişimleri farketmez ise neler hissedersiniz?" sorusunu sorunca Beyza Şekerci, "Ben farkettiririm ona ya. O da fark edilmesini bekler kendinde. O da hemen anlıyor zaten. 'Sen bir şey mi yaptırdın? Saçında bir farklılık mı var?' diye sorar hemen" diyerek güldü.

Beyza Şekerci: Can, kardeş istemiyor

"KENDİNİ MUTLU HİSSETMESİNİ İSTİYORUZ"

2015 yılının mayıs ayında dünyaevine giren Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çifti, 5 Ekim 2018 tarihinde dünyaya gelen oğulları Can hakkında konuştu. Çift, çocuklarının eğitimi ve büyümesi hakkında, "Eskiden yanımızda ve kucağımızdaydı. Şimdi bir birey oldu ya. 6 yaşına geldi. İyi bir eğitim alabilmesi ve kendini mutlu hissetmesini istiyoruz. Küçüklükte her şey oyun oynamak üzerine kurulmalı bizce. Sosyal hayatı daha ön planda olursa ilerleyen zamanda çok daha başarılı olacağını düşünüyoruz. Sistem neye müsade ederse ona göre tercih edeceğiz biz, şimdilerde henüz karar vermedik" diye konuştu.

"ÇOK AĞLAR, EVDE BEBEK İSTEMİYORUM"

Muhabirler'in "Can kardeş istiyor mu?" sorusuna ise Beyza Şekerci, "Can kardeş istemiyor biliyor musunuz? Bir ara istedi ama 'çok ağlar, evde bebek istemiyorum' dedi. Annem ile babam daha çok soruyor ona ama istemediğini söylüyor" diyerek güldü. 

Beyza Şekerci: Can, kardeş istemiyor